Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πρόγραμμα με δυσκολίες

Πρόγραμμα με δυσκολίες

Lille-Nancy-De-Melo_full_diapos_largeΚλασικό το κουπόνι της Παρασκευής, με αγώνες κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.

Στη Φλόριντσντορφερ (παίζει εκτός με τη Βάκερ Ινσμπουργκ) παραιτήθηκε ο τεχνικός Πέτερ Πάλκουτ. Προσωρινά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Τόμας Φλόγκελ.

Στην Καϊζερσλάουτερν απολύθηκε ο τεχνικός Ρούναϊτς. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Κόνραντ Φούνφουστ στο εκτός έδρας ματς με την Μπόχουμ.

Στη Μετς (υποδέχεται τη Νιμ) τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας Ντιντιγιόν.

Στη Βαλένθια (φιλοξενεί τη Γρανάδα) αποδοκιμάστηκε ο τεχνικός Νούνο, μετά την ήττα από την Εσπανιόλ μεσοβδόμαδα. Ωστόσο, στηρίζεται από τη διοίκηση.

Στη Βέστερλο (αντιμετωπίζει εκτός τη Ζούλτε Βάρεγκεμ) βρίσκεται κοντά στην «έξοδο» ο προπονητής Βαν Βελντχόβεν, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Επιστροφές στην άμυνα για την Ολίμπο, ενόψει του εντός έδρας ματς με τη Γοδόι Κρουζ. Εξέτισαν οι βασικοί Μοϊράγκι και Κιρόγα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δυσκολίες στο σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού μας ωθούν να στραφούμε σε εναλλακτικά πονταρίσματα με βάση το στοίχημα σε γκολ. Παραιτήθηκε ο προπονητής της Καιζερσλάουερν που ψάχνει τρόπους ανάκαμψης, πιθανό το γκολ – γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπόχουμ. Ομαδάρα η Ρεμς, καλή έδρα, αλλά η Λιλ είναι «ύπουλη» ομάδα για να πάμε στον άσο, καλύτερα το 2-3 γκολ που το έχουν φέρει σε 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς. Κλείνουμε με το γκολ – γκολ στο ματς Φούλαμ – ΚΠΡ.

825 ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΑΙΖΕΡ/ΤΕΡΝ G/G 1,65
945 ΡΕΜΣ – ΛΙΛ 2-3 G 1,67
561 ΦΟΥΛΑΜ – ΚΠΡ G/G 1,55

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.