Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Παιχνίδια για όλα τα γούστα

Παιχνίδια για όλα τα γούστα

Gonzalo HiguainΣυνεχίζεται αμείωτη η δράση σε όλα τα πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή (2-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν εφησυχάζουν, καθώς δοκιμάζονται στην έδρα του δυνατού Ατρόμητου, που θέλει να αντιδράσει μετά τις δύο σερί ήττες του από Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με το μυαλό στο επερχόμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ, φιλοξενεί τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννενα, από τον οποίο είχε χάσει βαθμούς πέρσι στο Φάληρο. Το ευκολότερο θεωρητικά έργο έχει ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχτεί τον Πλατανιά.

Σπουδαία ματς στην Α’ Ιταλίας, όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Αμφότερες δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους (11οι οι «παρτενοπέι», 13η η Γηραιά Κυρία), ωστόσο η μεταξύ τους «μονομαχία» επιφυλάσσει συνήθως μεγάλες συγκινήσεις, πολλά γκολ και… νεύρα. Το ντέρμπι κορυφής, πάντως, είναι αυτό ανάμεσα σε Ιντερ και Φιορεντίνα στο Μιλάνο, με την γηπεδούχο να έχει ρεκόρ 5 σερί νικών στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, κάτι που έχει να συμβεί από το…1966.

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε το αήττητο από τη Γουέστ Χαμ και τώρα την περιμένει η Τότεναμ στο Λονδίνο,τη στιγμή που η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με την ουραγό Σάντερλαντ, στο «Ολντ Τράφορντ».Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την ντεφορμέ Νιουκάστλ, χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές.

Bet Dna
Ντέρμπι στη χώρα των Βάσκων έχει το… μενού στην Ισπανία (Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο), ενώ στην Μπαρτσελόνα που υποδέχεται τη Λας Πάλμας υπάρχει έντονος προβληματισμός, τόσο για την βαριά ήττα με 4-1 από τη Θέλτα, όσο και για τα «τραγικά» λάθη στην αμυντική γραμμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δεχθεί 16 γκολ σε 9 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Παραμένουν εκτός για την ομάδα της Βαρκελόνης ο γκολκίπερ Μπράβο, οι αμυντικοί Αλμπα και Βερμάλεν και ο μέσος Ραφίνια.

Τα στάνταρ
1037 ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2 1,75
1212 ΝΑΟΥΤΙΚΟ – Α ΜΠΕ ΣΕ 1 1,70
892 ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ 1 1,75

«Τρένο» η Αμπερντίν στην Σκωτία, καθώς «μετρά» το απόλυτο βαθμών σε 8 αγωνιστικές και φιγουράρει δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Ινβερνές προβληματίζει, καθώς έχει μόλις 1 νίκη. Αήττητη παραμένει εντός έδρας η Ναούτικο στην Β’ Βραζιλίας (9-4-0), που δίνει «μάχη» να προλάβει την τετράδα της ανόδου. Σταθερά στη ζώνη υποβιβασμού η Α Μπε Σε, απέχει από τις νίκες εδώ και 16 αγωνιστικές. Ισχυρή εντός η Τορίνο (2 νίκες σε ισάριθμα ματς), έχει το προβάδισμα με την μέτρια Παλέρμο.

Τα καλοπληρωμένα
540 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1 2,05
729 ΕΪΜΠΑΡ – ΘΕΛΤΑ 2 1,95
860 ΤΖΕΝΟΑ – ΜΙΛΑΝ 2 2,25

Η Γουέστ Χαμ υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττες τις Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. «Μετρά» 3 συνεχόμενες νίκες, δείχνει ικανή να συμπληρώσει το «καρέ», με αντίπαλο την Νόργουιτς. Η Θέλτα προέρχεται από την «τεσσάρα» επί της Μπαρτσελόνα, ανέβηκε στην κορυφή, ούσα αήττητη (4-1-0). Η έδρα της Εϊμπάρ δεν αποτελεί φόβητρο. Η Μίλαν βρίσκει την χαμένη της «αίγλη» και ταξιδεύει στην Γένοβα για να αντιμετωπίσει την γεμάτη απουσίες Τζένοα. «Διπλό».

Φουλ του Χ
949 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΥΩΝ 2,95
859 ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 3,15
1064 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 3,10

Ντέρμπι από τα παλιά στο Σαμπιονά, ανάμεσα σε Μπορντό και Λυών. Αμφότερες έχουν «έφεση» στην ισοπαλία (4 η γηπεδούχος και 3 η φιλοξενούμενη). Δεν θα μας κάνει εντύπωση ακόμη μία. Στην Ιταλία, τα «φώτα» στρέφονται στο «Σαν Πάολο» και στην αναμέτρηση Νάπολι – Γιουβέντους. Και οι δύο προβληματίζουν, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ηττηθούν. Τοπικό ντέρμπι «μίσους» στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ Μπεσίκτας και Φενέρ. Πρώτο σημείο δείχνει η ισοπαλία.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.