Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στο «πόδι» η Στοκχόλμη

Στο «πόδι» η Στοκχόλμη

IMG_1550-640x427Τραγικός ο χθεσινός απολογισμός. Οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα όμως, όπως κάνουμε άλλωστε και στις νίκες και να επικεντρωθούμε στη σημερινή «μάχη».

Το αποτέλεσμα της μελέτης από το πρόγραμμα της Κυριακής, «έβγαλε» τέσσερα σημεία με αποδόσεις που πιστεύω ότι καλύπτουν όλα τα γούστα των παικτών του στοιχήματος…

Έχουμε και λέμε…


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα>>> G/G (1,65)

Αήττητη εντός έδρας η Άιντραχτ εδώ και 13 αγώνες στη Μπουντεσλίγκα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, όμως και στις δύο περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα ήταν, βάση ευκαιριών, «πλασματικό». Επιθετικά ,«αρέσει» η ομάδα του Αρμιν Φε, καθώς δημιουργεί πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες.

Η Χέρτα από την άλλη, θα δώσει τη κατοχή στους γηπεδούχους σήμερα, άλλωστε έχει αποδείξει μέχρι στιγμής, ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα παίζοντας στη κόντρα. Τους  χώρους θα τους βρει για να δημιουργήσει ευκαιρίες το συγκρότημα του Παλ Ντάρνταϊ και σε συνδυασμό με την αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων, με κάνει να πιστεύω ότι το γκολ/γκολ είναι εκείνο το σημείο το οποίο συγκεντρώνει τις περισσότερες, από οποιοδήποτε άλλο σημείο, πιθανότητες επαλήθευσης.


Ατρόμητος – Πάοκ>>> Χ (3,20)

Με κόντρα τη παράδοση ταξίδεψε στην Αθήνα ο Πάοκ, αφού έχει μόλις μία νίκη στους 13 τελευταίους αγώνες με γηπεδούχο τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα έχουν ως σύμμαχο τη καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, στοιχείο το οποίο απουσιάζει από την ομάδα του Περιστερίου.

Το μικρό ροτέισον όμως που αναμένεται να κάνει ο Τούντορ, μιας και ακολουθούν το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ για το Europa, αλλά και το ντέρμπι με Ολυμπιακό, με κάνει να κρατήσω την ισοπαλία, σημείο στο οποίο εκτιμώ ότι θα «συμβιβαστεί», ειδικά όσο περνάει η ώρα και ο Ατρόμητος.


Χάμαρμπι – Αικ Στοκχόλμης>>> 2 (2,40)
Χάμαρμπι – Αικ Στοκχόλμης>>> Over 2.5 (1,80)

Στο «πόδι» όλη η Στοκχόλμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με την αστυνομία να παίρνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας , μιας και έχουμε να κάνουμε με μεγάλο ντέρμπι μίσους. Οι «φιλοξενούμενοι» αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ βαθμολογικά είναι αυτοί οι οποίοι «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις επιστροφές των βασικότατων Γκοιτόμ και Ετούχου αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των «γηπεδούχων» οδηγούν ξεκάθαρα στο διπλό!

Ο βασικός λόγος που στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» προτάθηκε η ισοπαλία, ήταν επειδή η τιμή του «διπλού» είχε συμπεριλάβει μεν τα παραπάνω αγωνιστικά και αριθμητικά δεδομένα, όμως είχε αφήσει στην απ’ έξω τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η απόδοση της νίκης της Αίκ, «άνοιξε» από τις εταιρίες στο 1,80. Όσο δηλαδή πλήρωνε η Αικ μέσα στη Σούντσβαλ! Αν είναι δυνατόν….

Τι άλλαξε όμως και σήμερα παρατηρείται η «διαφωνία» ως προς το σημείο, σε σχέση με την επιλογή που έκανα στο περιοδικό; Μα φυσικά η τιμή! Το διπλό πλέον προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 2.50, απόδοση την οποία δεν μπορώ να μη τη συμπεριλάβω στο κουπόνι μου από τη στιγμή μάλιστα που αριθμητικά, αγωνιστικά αλλά και ποιοτικά δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρο «διπλό»!

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.