Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λάμψη από Πρέμιερ Λιγκ και Καμπιονάτο

Λάμψη από Πρέμιερ Λιγκ και Καμπιονάτο

everton-pontarismaΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γουέστ Μπρομ-Εβερτον και Αταλάντα-Σαμπντόρια, σε Πρέμιερ Λιγκ και Καμπιονάτο αντίστοιχα.

Στην Τουρκία, δύο προπονητές έρχονται αντιμέτωποι με πρώην ομάδες τους. Ο Ριζά Τσαλιμπάι της Κασίμπασα διατέλεσε τρεις φορές στον πάγκο της Ρίζεσπορ και ο Σαγλάμ της Μπούρσασπορ θήτευσε επί δύο χρόνια στην Εσκισεχίρσπορ.

Η Νανσί μετράει δύο σημαντικές επιστροφές, ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Παρί ΦΚ. Εξέτισαν οι Λενγκλέ (αμυντικός) και Μπενασέρ (μέσος).

Χωρίς τον βασικό της στόπερ Τζιότζα η Κόμο (παίζει εκτός με τη Νοβάρα).

Στην Εβερτον τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Μιραλάς και τραυματίες οι Κλέβερλι (χαφ), Τζόουνς (αμυντικός), ενώ από την αντίπαλό της Γουεστ Μπρομ παραμένει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Φόστερ.

Στην Ακαδέμικα παραιτήθηκε ο τεχνικός Βιτέρμπο. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Φελίπε Γκούβαγια στο εκτός έδρας αγώνα με τη Ρίο Αβε.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες έχει η Παρί ΦΚ στην Β΄ Γαλλίας, η προοπτική να τις κάνει έξι με αντίπαλο τη Νανσί έχει προτεραιότητα στο παιχνίδι μας. Σκοράρουν με σχετική ευκολία Μπραουνσβάινγκ και Γκρόιτερ Φιρτ και η επιλογή μας εδώ στρέφεται στο γκολ – γκολ. Κλείνουμε με το Γουέστ Μπρομ – Εβερτον, όπου η κάλυψη στα 2-3 γκολ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πιθανό να επιβεβαιωθεί.

847 ΜΠΡΑΟΥΝΝΣΒΑΙΓΚ – ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ G/G 1,62
1057 ΠΑΡΙ ΦΚ – ΝΑΝΣΙ Χ 2,75
547 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 G 1,68

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.