Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Σημαδεύουμε» τα όβερ…

«Σημαδεύουμε» τα όβερ…

champions-league

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτά που «τραβούν» τα βλέμματα των παικτών του στοιχήματος από το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα αγώνων. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τους τζίρους…

Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος, αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις ως μια μεγάλη ευκαιρία για να ρεφάρουν την οποιαδήποτε χασούρα είχαν από το Σ/Κ που μόλις πέρασε, ενώ κάποιοι άλλοι ως την «ευκαιριάρα» για να τα οικονομήσουν «χοντρά». Μη παρασύρεστε από τη διοργάνωση και μη παίζεται χρήματα περισσότερα απ’ όσα «αντέχει» η τσέπη σας ή απ’ όσα έχετε προγραμματίσει αρχικά σχεδιάζοντας το στοιχηματικό πλάνο δράσης σας, αφού Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει θέαμα και όχι απαραίτητα …κέρδη από το στοίχημα!

Πάμε στο «ψητό»… όπου από το σημερινό μενού, θα βάλω στο στόχαστρο τρία σημεία. Τα δύο, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λεβερκούζεν. Εκεί, δε με «τρομάζει» η απουσία του Μέσι και «σημαδεύω» τη νίκη των Καταλανών αλλά και το όβερ 2.5 γκολ. Το πάντρεμα και των δύο σημείων μαζί, διπλασιάζει (περίπου) το όποιο κεφάλαιο επενδύσουμε.

Στο «Έμιρειτς», επίσης στοχεύω στα πολλά γκολ. Η Άρσεναλ δείχνει να έχει βρει ρυθμό επιθετικά σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς, όμως αμυντικά η ομάδα του Βενγκέρ εξακολουθεί να είναι αναξιόπιστη. Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα το αναζητήσει το γκολ (και με τη Μπάγερν που κλείστηκε στο καβούκι του τί κατάλαβε;) και θεωρώ ότι οι παίκτες του θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Μεταξύ γκολ/γκολ και όβερ, επιλέγω τη δεύτερη επιλογή για να «καλύψω» και τη περίπτωση που θα «γέρνει» το γήπεδο!

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.