Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πράξη δεύτερη

Πράξη δεύτερη

UEFA-Champions-LeagueΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι μάχες της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελληνική νότα δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Αρσεναλ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον Ολυμπιακό τιμωρημένος είναι ο μέσος Μιλιβόγεβιτς και εκτός λίστας οι Φουστέρ, Ντουρμάζ. Από την Αρσεναλ δεν υπολογίζονται ο επιθετικός Ζιρού και ο χαφ Φλαμινί.

Σημαντικό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα (υποδέχεται τη Λεβερκούζεν) ο τραυματισμός του Μέσι, ενώ θ’ απουσιάσουν επίσης οι αμυντικοί Αλμπα, Βερμάελεν.

Στην Μπάγερν (φιλοξενεί τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ) τραυματίστηκε ο Βιδάλ (μέσος), ενώ παραμένουν εκτός οι εξτρέμ Ριμπερί και Ρόμπεν.

Με ελλείψεις η Ρόμα (παίζει εκτός έδρας με την Μπάτε). Τραυματίες είναι ο μέσος Κεϊτά, οι επιθετικοί Τζέκο, Τότι και αμυντικός Ρούντιγκερ.

Στην Μπρέντφορντ (αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μπέρμιγχαμ) απολύθηκε ο τεχνικός Ντάικχαουζεν και στη θέση του προσλήφθηκε ο Λι Κάρσλι.

Αλλαγή είχαμε και στην τεχνική ηγεσία της Ντοράδος (παίζει εκτός με Σάντος Λαγκούνα). Παραιτήθηκε ο Μπούστος και υπηρεσιακός ορίστηκε ο Μπρισένιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Ρόμα στη Λευκορωσία, έχει πολλές και σημαντικές απουσίες (Τότι Κειτά, Τζέκο),θα στραφούμε στα 2-3 γκολ. Ρίσκο με την ισοπαλία στο Οπόρτο. Μπορεί η Τσέλσι να μην τα πηγαίνει καλά στο «Νησί», αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλη περίπτωση. Η έδρα και το ένστικτο «επιβίωσης» και αποφυγής του υποβιβασμού μας οδηγεί στον άσο της Σεαρά, τη στιγμή που η Λουβερντένσε σεν έχει βαθμολογικό κίνητρο

987 ΜΠΑΤΕ – ΡΟΜΑ 2-3 G 1,65
991 ΠΟΡΤΟ -ΤΣΕΛΣΙ Χ 3,10
759 ΣΕΑΡΑ ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ 1 2,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.