Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε κακό timing οι «λύκοι»

Σε κακό timing οι «λύκοι»

1800702_heroaΜε την αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» θα ασχοληθώ στοιχηματικά σήμερα, εκεί όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Βόλσμπουργκ.

Για τους Άγγλους η νίκη θεωρείται μονόδρομος, μετά τη «γκέλα» στην Ολλανδία πριν 15 ημέρες. Στις αγορές, παρατηρείται μικρή υποχώρηση του άσου, ο οποίος άνοιξε στο 1.85-1.90 και πλέον προσφέρεται 1.70-1.80.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε στην Ευρώπη (5-1-0), δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετά το παιχνίδι με την Αϊντχόβεν «τρέχει» ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών. Σ’ όλα αυτά τα ματς μάλιστα, οι παίκτες της σκόραραν από τρεις φορές.

Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη, παραδοσιακά σκοράρει στην Αγγλία, αλλά όσες φορές κι αν έπαιξε στη Νησί, γύρισε στη Γερμανία με ήττα. Το timing για τους «λύκους» δεν είναι καλό, αφού πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο  Ντίτερ Χέκινγκ συνεχίζει να έχει το απουσιολόγιό του, γεμάτο.

Στοιχηματικά ο άσος του 1,80 μου «κάνει». Θεωρώ ότι όσο περνάει η ώρα και πλησιάζουμε προς τον αγώνα, η τιμή του θα υποχωρεί. Επίσης, τα 8/9 όβερ 2.5 γκολ που έχει φέρει στα παιχνίδια της η Μάντσεστερ τελευταία, με κάνει να πιστεύω ότι ο άσος δε θα είναι του τύπου «1-0». Έτσι, προσωπικάποντάρω τον άσο σε συνδυασμό με το όβερ 1,5 γκολ…. επιλογή που πληρώνει 2,10

 

 

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.