Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ξεσπάει» η Σίτι, value η Τσέλσι…

«Ξεσπάει» η Σίτι, value η Τσέλσι…

Sergio celebratesΑνηφορίζει ο άσος της Τσέλσι κόντρα στη Σαουθάμπτον. Άνοιξε στο 1,60 περίπου και πλέον μπορούμε να τον βρούμε ακόμα και 1,90! Αυτό οφείλεται στην εκτός έδρας ήττα από τη Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας του Μουρίνιο για φέτος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τον Κουρτουά (βασικός τερματοφύλακας-τραυματίας) και Ντιέγκο Κόστα (βασικός επιθετικός-τιμωρημένος), ο πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Για τα δεδομένα της Σάουθάμπτον, μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές, η συγκομιδή βαθμών μπορεί να θεωρηθεί καλή. Ωστόσο η ομάδα του Κούμαν θεωρώ ότι κολακεύεται από το σετ αποδόσεων σήμερα, μιας και οι «Άγιοι» πέρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (από την οποία ηττήθηκαν), δεν είχαν δύσκολο πρόγραμμα. Στοιχηματικά, ο άσος μου «κάνει» αφού και το βαθμολογικό κίνητρο είναι με τους «μπλε» αλλά και υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα για τη Σίτι, είχαν σαν αποτέλεσμα η μισητή (γι’ αυτούς) Γιουνάιτεντ να τους καβαλήσει βαθμολογικά. Κόντρα στη Νιούκαστλ σήμερα η ομλαδα του Πελεγκρίνι δε μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, προκειμένου να αρχίσει να χτίζει ένα νέο σερί νικών. Η Νιούκαστλ παραπαίει. Ίσως από το απόγευμα Μακ Κλάρεν να βρεθεί πιο κοντά στο ταμείο ανεργίας καθώς «βλέπω» τις ήττες των «ανθρακωρύχων» να φτάνουν και με μεγάλο σκορ στις πέντε.

 

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Μάντσεστερ Σ. – Νιούκαστλ  1 & όβερ 3.5 γκολ @2,30
Τσέλσι – Σαουθάμπτον  1 @1,85


 

>>Δείτε επίσης για σήμερα
1

 

 


Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.