Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η μπάλα στο Γιουρόπα

Η μπάλα στο Γιουρόπα

Europa-League-Ball-2010Σήμερα το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, με την Ελλάδα να έχει διπλή εκπροσώπηση. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κράσνονταρ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των αμυντικών Ζησόπουλο και Γκοϊάν, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Παπαδόπουλος (επιθετικός) και Μπατής (τερματοφύλακας).

Με νέο προπονητή η Παρτιζάν (φιλοξενεί την Μπιλμπάο). Απολύθηκε ο Μιλίνκοβιτς και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ντρούλοβιτς.

Αλλαγή είχαμε και στην τεχνική ηγεσία της Μόλντε (φιλοξενεί τη Σέλτικ). Επέστρεψε στο σύλλογο ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον γκολκίπερ Γλύκο, στους αμυντικούς Μαλεζά (αμυντικός), Σκόνδρα, στον μέσο Σαμπό και στον επιθετικό Αθανασιάδη (στον πάγκο ο Μπερμπάτοφ).

Ο τεχνικός της Νάπολι, Μαουρίσιο Σάρι, θα προβεί σε αλλαγές στο εκτός έδρας αγώνα με τη Μίντιλαντ.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τους προπονητές των Λέγκια, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ (εντός με Νάπολι) και Λεχ Πόζναν, Γιαν Ουρμπάν (εκτός με τη Φιορεντίνα).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δύσκολη η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στο ΓΣΠ της Λευκωσίας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που με τον Κετσπάγια στον πάγκο παρουσίασε σημαντική βελτίωση. Λαμβάνουε υπόψη και τις σημαντικές απουσίες της ελληνικής ομάδας (Μπαντής και Παπαδόπουλος δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα).Η Σάλκε είναι φέτος φωτιά στην επίθεση, μπορεί να μας δώσει το over κόντρα στην Σπάρτα Πράγας, κάτι που ισχύει και για τη Λέγκια που υποδέχεται στη Βαρσοβία την αδύναμη αμυντικά Κλαμπ Μπριζ.

1888 ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 1 1,90
1895 ΣΑΛΚΕ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ OVER 1,60
1901 ΛΕΓΚΙΑ Β. – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ OVER 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.