Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Χόφενχαϊμ – Αμβούργο: Με σημαντικές απουσίες οι «δεινόσαυροι»

Χόφενχαϊμ – Αμβούργο: Με σημαντικές απουσίες οι «δεινόσαυροι»

720p-Hoffenheim Stuttgart Kevin VollandΤο χρονόμετρο της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga θ’ αρχίσει να μετράει από απόψε το βράδυ στο «Wirsol Rhein-Neckar-Arena», εκεί όπου η Χόφενχαϊμ φιλοξενεί το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Αμβούργου στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (ανεξαρτήτου έδρας), όμως η εντός έδρας παρουσία τους μέχρι στιγμής, δεν τους δίνει ελπίδες ότι αυτό το θετικό σερί μπορεί να το διευρύνουν.

Η Χόφενχαϊμ γενικά δυσκολεύεται στις αναμετρήσεις που θα πρέπει να κάνει παιχνίδι. Της ταιριάζει καλύτερα να μην έχει τη κατοχή της μπάλας και να χτυπάει στη κόντρα. Τρανά παραδείγματα οι αναμετρήσεις κόντρα στη Ντάρμσταντ και κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, όπου η Χόφενχαϊμ έπρεπε να πάρει τη πρωτοβουλία… τη πήρε και σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δε κέρδισε.

Η ομάδα του Μάρκους Γκίζντολ αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Το καλό γι’ αυτήν είναι ότι επιθετικά τουλάχιστον, τα πάει καλά. Χαρακτηριστικό το γκολ/γκολ που φέρνει εδώ και έξι συνεχόμενα παιχνίδια, με τα πέντε απ’ αυτά να πληρώνουν και στο όβερ 3.5 γκολ!

Στοιχηματικά, ο άσος είναι το σημείο το οποίο έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Αμβούργο θα παραταχτεί με σημαντικές απουσίες, κυρίως στο χώρο του κέντρου. Η τιμή του όμως δεν αντικατοπτρίζει τη πραγματικότητα. Προσωπικά θα επιλέξω να καλυφθώ πίσω από την ασφάλεια των γκολ, επιλέγοντας το όβερ 2.5 γκολ το οποίο πληρώνει 1.80, βασιζόμενος στην αγωνιστική συμπεριφορά της Χόφενχαϊμ τελευταία.

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.