Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι… μικρές στο επίκεντρο

Οι… μικρές στο επίκεντρο

monaxo1860Κλασικό του κουπόνι της Παρασκευής, με αναμετρήσεις κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.

Με νέο τεχνικό η Ούφα (υποδέχεται την Κρίλια). Αποχώρησε ο Κολιβάνοφ και στη θέση του προσλήφθηκε ο Περεβερταΐλο.

Στα Τρίκαλα (παίζει εντός με την Κέρκυρα) τραυματίες είναι οι βασικοί Χιώτης (τερματοφύλακας) και Γκμπάλε (επιθετικός).

Η Χόμπρο θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητικό δίδυμο στο εντός έδρας αγώνα με την Ααρχους, μετά τη «φυγή» του Γιόνας Νταλ (συμφώνησε με Εσμπιεργκ).

Στη Μόναχο 1860 (φιλοξενείται από την Γκρόιτερ Φιρτ) δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο τεχνικός Μπένο Μέλμαν, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Χωρίς τον βασικό της στόπερ η Βαγεκάνο (αντιμετωπίζει εντός την Εσπανιόλ). Τιμωρημένος είναι ο Αμάγια.

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η Μακαέ, καθώς οι παίκτες είναι απλήρωτοι 5 μήνες! Υποδέχεται τη Μότζι Μίριμ, στην οποία είναι τραυματίες και οι τρεις τερματοφύλακες. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γκουστάβο της Under 20!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ
Η Λειψία επιβεβαίωσε στο ματς με τη Μπόχουμ,ότι βρίσκει ρυθμό και έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει την απευθείας άνοδο με αξιώσεις. Η Φορτούνα, δεν πείθει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της,δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας με 3 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στη Ριζούντα, υποδεχόμενη την Ακίσασπορ, Ρίζεσπορ μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, αφού έβγαλε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Με προιστορία και έδρα ο άσος της Λυών έχει το προβάδισμα.

1954 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ 1 1,90
1963 ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΜΟΝΑΧΟ 1860 1 1,93
2008 ΛΥΩΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.