Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μαγνήτης η μάχη ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού

Μαγνήτης η μάχη ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού

paok_paoΜε καταιγισμό από ντέρμπι συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη. Μαγνήτης για τους παίκτες η μάχη ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στην Τούμπα, η τοπική κόντρα του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι, το Φιορεντίνα – Ρόμα στο καμπιονάτο, ενώ στη Λισαβόνα θα τεθούν αντιμέτωπες Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Το ντέρμπι της Τούμπας ξεκίνησε νωρίς με τις έντονες διαμαρτυρίες των «πρασίνων» για τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου, ο οποίος βρίσκεται σε νομική διένεξη με τον Αλαφούζο,ενώ πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε το βράδυ της Πέμπτης αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Κράσνονταρ, τη στιγμή που η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Αναστασίου, ήταν την Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο Περιστέρι δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο που πέρυσι κέρδισε 1-0 τους ερυθρόλευκους, ενώ η ΑΕΚ με τον Στέλιο Μανωλά υπηρεσιακό θα υποδεχθεί τον Ηρακλή.

Σκορ και θέαμα προσφέρουν τα τελευταία χρόνια Σίτι (χωρίς Αγουέρο και Νασρί) και Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ που τα πέντε τελευταία χρόνια τελείωσε over. Γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα και το ματς Σάντερλαντ – Νιουκάστλ, με την γηπεδούχο να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την ολοκλήρωση και της 9ης αγωνιστικής.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το ντέρμπι του Καμπιονάτο μεταξύ Φιορεντίνα – Ρόμα. Πιθανότατα θα έχουμε πολλά γκολ με τις δύο ομάδες να έχουν ικανότατες γραμμές κρούσης, αλλά και αρκετά κενά στον αμυντικό τομέα. Από την ομάδα της Ρώμης είναι εκτός δράσης ο αρχηγός Τότι και ο μέσος Κειτά.

Bet Dna
Ντέρμπι ισόβαθμων στην κορυφή της Πριμέρα στην Ισπανία. Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν και αήττητη μέχρι στιγμής Θέλτα, υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης που συνεχίζει να έχει εκτός μάχης τους Μπέιλ, Μπενζεμά, Χάμες και Πέπε.Ακόμα ένα σημαντικό ματς στη Μαδρίτη αυτή τη φορά με την Ατλέτικο να υποδέχεται τη Βαλένθια, ενώ η Μπαρτσελόνα (πάντα εκτός ο Μέσι), έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή στη Βαρκελόνη κόντρα στην Ειμπάρ.

Τα στάνταρ
2383 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 1,70
2544 ΣΕΑΡΑ – ΜΠΟΑ 1 1,57
2843 ΑΕΛ – ΑΡΗΣ ΛΕΜ. 1 1,52

Ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Υποδέχεται τον Πλατανιά, που μετά την πρώτη του νίκη επί του Πανθρακικού, δείχνει πιο «άνετος». «Ντεμαράζ» για την παραμονή της στην Β’ Βραζιλίας κάνει η Σεαρά, έχει την ευκαιρία να «ανασάνει» βαθμολογικά κόντρα στην αδύναμη Μπόα (0-1-11 στα 12 τελευταία). Νέα αρχή στην ΑΕΛ (αλλαγή τεχνικού), έχει το προβάδισμα στο τοπικό ντέρμπι της Λεμεσού με τον νεοφώτιστο Αρη.

Τα καλοπληρώμενα
2282 ΣΤΟΟΥΚ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 2,00
2705 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 1 2,40
2839 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ 1 2,35

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Στόουκ, «μετρά» 3 σερί νίκες, η τελευταία την περασμένη Δευτέρα, στην έδρα της υπολογίσιμης Σουόνσι. Η νεοφώτιστη Γουότφορντ δεν αποτελεί φόβητρο. Στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, κοιτάμε προς την Γιουνάιτεντ, σεβόμενοι την εμπειρία του τεχνικού Φαν Χαάλ, καθώς και την κομβική απουσία του Αγκουέρο. Μας αρέσει η εικόνα της πρωτοπόρου Φιορεντίνα στην Ιταλία, είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Ρόμα.

Φουλ του Χ
2530 ΜΑΛΑΓΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 3,00
2611 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 3,10
2849 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 3,00

Ανεβασμένη στο σύντομο χρονικό διάστημα η Λα Κορούνια, πορεύεται με μόλις 1 ήττα, έχοντας έφεση στις ισοπαλίες (4). Θεωρούμε ότι είναι σε θέση να πάρει τον βαθμό από την έδρα της Μάλαγα. Γειτονικό ντέρμπι «μίσους» στην Πρέμιερ, ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Νιούκαστλ, πρώτο σημείο δείχνει η ισοπαλία. Επιστροφή του τεχνικού Ζέσους στο «Ντα Λουζ», το ντέρμπι Μπενφίκα – Σπόρτινγκ, ξεκινά από το «Χ».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.