Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η ζυγαριά γέρνει «δεξιά»

Η ζυγαριά γέρνει «δεξιά»

Mourinho_2864455Στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου τα βλέμματα της στήλης σήμερα και συγκεκριμένα στο «Boleyn Ground», εκεί όπου η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Τσέλσι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο άσος υποχωρεί στις αγορές. Άνοιξε στο 4.40 (Μ.Ο.) και πλέον προσφέρεται στο 3.70 (Μ.Ο.). Αυτό φυσικά, είχε σαν αποτέλεσμα το διπλό να έχει ανέβει σε τιμές κοντά στο 2.00.

Τα «σφυριά» εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής αφού μετά από εννιά αγώνες βρίσκονται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 πόντους (ρεκόρ καλύτερου ξεκίνημα για το σύλλογο στη κατηγορία). Η ομάδα του Μπίλιτς μεταξύ άλλων έχει κερδίσει όλες τις «μεγάλες» ομάδες φέτος (Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ), όμως όλες αυτές οι νίκες ήρθαν μακριά από το γήπεδό της. Γενικά φέτος η Γουέστ Χαμ, απ’ ότι έχει δείξει μέχρι τώρα, δείχνει να είναι ομάδα «εκτός έδρας»!

Η Τσέλσι από την άλλη, προέρχεται από νίκη κόντρα στην Άστον Βίλλα τη προηγούμενη αγωνιστική ενώ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε ισόπαλη στο Κίεβο κόντρα στη Ντιναμό, με τους Λονδρέζους όμως να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα (δύο δοκάρια, πέναλτι που δεν τους δόθηκε).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μόσες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στη Τσέλσι, ενώ για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν επίσης οι Ριντ και Σονγκ. Ο Μουρίνιο στον αντίποδα, συνεχίζει να έχει στο απουσιολόγιο του τους Πέδρο, Ρεμί, Κουρτουά και Ιβάνοβιτς.

Η προϊστορία «λέει» ότι σε 18 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Τσέλσι κέρδισε 14 φορές, ενώ μόλις μία φορά κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη η Γουέστ Χαμ.

Ποντάρισμα
Η Τσέλσι βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και θεωρώ ότι αν μπορούσε να μπει σε μια ζυγαριά το «κίνητρο» τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτή θα έγερνε «δεξιά». Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι η Τσέλσι έχει σαφώς καλύτερο υλικό από τους γηπεδούχους, ενώ θα έχει και σαν σύμμαχο και τη προϊστορία. Ένα ακόμα στοιχείο (το σημαντικότερο για μένα), που να ενισχύει το διπλό, είναι η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων (τουλάχιστον έτσι έδειξαν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους), ενώ δε θα πρέπει να αφήσουμε και στην άκρη το γεγονός ότι η Τσέλσι προέρχεται από καλές εμφανίσεις που με κάνουν να πιστεύω ότι η ομάδα του Μουρίνιο έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση.

ΥΓ . Το βράδυ αλλάζει η ώρα, οπότε δώστε προσοχή στα παιχνίδια τα πρωινά, για πιθανά λάθη στις ώρες.

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.