Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Οβεράκια» σε γκολ και κόρνερ

«Οβεράκια» σε γκολ και κόρνερ

loxagosbet7Πέντε παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κυριακάτικο ποδοσφαιρικό μενού αγώνων, όπου συνολικά, όλα μαζί πληρώνουν με απόδοση κοντά στο 13.00! Σε καμία φυσικά περίπτωση δε θα προτείνω και τα πέντε σημεία να μπουν σε ένα δελτίο, άλλωστε τονίζω κάθε φορά πως όσο το δυνατόν λιγότερες επιλογές προσθέτει ο παίκτης στο δελτίο του, τόσο αυτό θα βρίσκεται πιο κοντά στο ταμείο!

Σεντ Μίρεν – Ρέιτζερς: Μπορεί να φαίνεται μικρή η απόδοση στο όβερ 2.5 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων βγάζει ένα ποσοστό 67% για το εν λόγω σημείο. Αυτό σημαίνει ότι το 1.55 που κυκλοφορεί είναι σημείο με αξία!

Βασιλεία – Γιουνγκ Μπόις: Ίδια η κατάσταση και εδώ! Στα τελευταία δέκα, η Βασιλεία «πληρώνει» το όβερ σε ποσοστό 90%. Τα εφτά μάλιστα από αυτά τα παιχνίδια, «οδήγησαν» στο ταμείο και όσους επέλεξαν το όβερ 3.5 γκολ! Εντός έδρας η ομάδα του Urs Fischer φέρνει μέχρι στιγμής το όβερ 2.5 σε ποσοστό 83%. Πέρα από το όβερ 2.5, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να γίνει παιχνίδι και στο LIVE, αφού στατιστικά έως τώρα, στα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουμε τουλάχιστον ένα γκολ από το 1ο ημίχρονο. Αυτό σημαίνει ότι αν μέχρι το 20λεπτο (για να ανέβει η τιμή) το σκορ είναι στο 0-0, μπορούμε να ρισκάρουμε και στο όβερ 0.5γκολ  στο ημίχρονο.

Χάκεν – Έλφσμποργκ: Δε θα μπορούσα, γενικά, να χαρακτηρίσω ομάδα του όβερ τη Χάκεν, όμως τελευταία το συγκρότημα του Πίτερ Γκέραρντσον παίζει χωρίς άγχος, με αποτέλεσμα το σκορ στα παιχνίδια της Χάκεν να ξεφεύγει! Η Έλφσμποργκ από την άλλη, μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάσεις στις αντίπαλες εστίες, όμως με την ίδια ευκολία μπορεί να «εκτεθεί» και η άμυνά της. Όβερ 2.5 λοιπόν και εδώ…

Μαγίορκα – Αλμερία: «Παιχνίδι» στα κόρνερ θα κάνουμε εδώ, ποντάροντας στο όβερ 9.5 κόρνερ. Η Μαγιόρκα εντός έδρας μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο στο «όβερ 10.5 κόρνερ», με Μ.Ο. 7.75 υπέρ και 5.75 κατά! Η Αλμερία από την άλλη, εκτός έδρας κερδίζει περισσότερα κόρνερ απ’ ότι εντός (!). Στα πέντε παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής μακριά από το «Mediterráneos» κέρδισε κατά Μ.Ο. 7.5 κόρνερ, ενώ οι αντίπαλοί της πήγαν στις «γωνίες» κατά Μ.Ο. 4.5 φορές.

Λίβερπουλ – Σάουθαμπτον: Θα αποδειχθώ μαζώχας και θα κυνηγήσω πάλι σήμερα τη Λίβερπουλ. Τη Πέμπτη κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν δε με δικαίωσε (σ.σ. άσος&όβερ 2.5 ήταν η επιλογή μου), όμως το παρήγορο είναι ότι βάση εικόνας του παιχνιδιού οι «κόκκινοι» έπρεπε να κερδίσουν. Ο Κλοπ ψάχνει τη πρώτη του νίκη στο πάγκο της Λίβερπουλ και η αλήθεια είναι ότι κόντρα στη Σαουθάμπτον έχει περισσότερες ελπίδες να τη πετύχει. Και γιατί οι απουσίες μειώθηκαν (Μπεντέκε και Φιρμίνιο επέστρεψαν) και γιατί υπήρχε περισσότερος χρόνος για το γερμανό τεχνικό να δουλέψει με τους παίκτες του, απ’ ότι είχε στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα (Τότεναμ, Ρουμπίν).

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.