Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τρομάζει τους αντιπάλους η “Friends Arena”

Τρομάζει τους αντιπάλους η “Friends Arena”

loxagosbet7

Καλή εβδομάδα σε όλους. Του Αγίου Μπούκ πρέπει να ήταν το Σαββατοκύριακο, αφού στους περισσότερους  από εμάς, το διήμερο που μόλις πέρασε άφησε άσχημες αναμνήσεις! Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, χρόνια πολλά σε όλη στη μισή Ελλάδα!

Στη Σουηδία έχουμε φινάλε της προτελευταίας αγωνιστικής στην Allsvenskan και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Αϊκ και τη Γκέτεμποργκ. Τη τελευταία αγωνιστική το πρόγραμμα, όσον αφορά τις ομάδες που διεκδικούν το φετινό τίτλο, έχει ως εξής: Μάλμε-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ, Έρεμπρο-ΑΙΚ και ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-Κάλμαρ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων (ως πρώτο κριτήριο), κάτι που σημαίνει ότι η Αίκ ακόμα και με δύο νίκες (με την προϋπόθεση ότι η Νόρκεπινγκ θα κερδίσει τη τελευταία αγωνιστική) μπορεί να μη στεφθεί πρωταθλήτρια καθώς αυτή τη στιγμή τις «λείπουν» τέσσερα γκολ. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα του Αντρέας Αλμ; Ότι η Αϊκ θα πρέπει πέρα από τη νίκη, να κυνηγήσει και τα γκολ!

Για τη Γκέτεμποργκ τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν χάσει σήμερα, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Κάλμαρ θα είναι τυπικής σημασίας. Η ομάδα του Λέναρτσον βρισκόταν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τη 3η μέχρι και πριν δύο αγωνιστικές και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να εξαρτιέται από αποτελέσματα άλλων!

Αναμένεται sold out. Μέχρι χθες βράδυ, είχαν πουληθεί κοντά στα 45.000 εισιτήρια για τους γηπεδούχους, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της Γκέτεμποργκ να προβληματίζονται για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν, όπως φαίνονται και από τις δηλώσεις ανθρώπων της (π.χ. Magnus Edlund). Για τους φιλοξενούμενους έχουν δοθεί  4.400 εισιτήρια και οι οποίοι θα βρίσκονται αρκετά μακριά από τον αγωνιστικό χώρο της «Friends Arena» (μεταξύ 2ου και 3ου ορόφου στις κερκίδες).

Η Αϊκ στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια εντός έδρας έχει απολογισμό 15-0-1 (η ήττα από Ατρόμητο). Αυτό, σε συνδυασμό με τη δύναμη της εξέδρας μας «δίνει» έναν δυνατό άσο. Πάνω εκεί, αν προσθέσουμε και το ντεφορμάρισμα της Γκέτεμποργκ το τελευταίο διάστημα ίσως και τη κακή ψυχολογία που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι αφού θα παίζουν με τη πλάτη στο τοίχο, ο άσος ισχυροποιείται! Και πληρώνει και εξαιρετικά (2,50)!

Το γεγονός επίσης, ότι η Αϊκ θα αναζητήσει και μεγάλο σκορ, αλλά και ότι η Γκέτεμποργκ είναι υποχρεωμένη να παραταχθεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη, με οδηγούν και στο όβερ 2.5 γκολ το οποίο πληρώνει ικανοποιητικά (1,90).

 

ΥΓ. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, είχα ξεχωρίσει από την αρχή της εβδομάδας τον άσο της Κάλμαρ κόντρα στη Γκέφλε. Το έγραψα και στο περιοδικό, όμως κάτι η μεγάλη πτώση της τιμής του άσου και κάτι η ήττα της Φάλκενμπεργκ το Σάββατο από την αδιάφορη βαθμολογικά Τζουργκάρντεν,  με κάνουν να μην ασχοληθώ στοιχηματικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού βάση προγράμματος, κατά ένα μεγάλο ποσοστό η Κάλμαρ σώζεται ακόμα και με δύο ήττες (τώρα και τη τελευταία αγωνιστική).

 

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.