Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πίστη στην έδρα της Μπελενένσες

Πίστη στην έδρα της Μπελενένσες

belenensesΑμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπιλμπάο υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από Σουηδία, Ρωσία και Ινδία.

Χωρίς τον βασικό στόπερ Σέζαρ Νάβας η Ροστόφ (φιλοξενείται από τη Λοκομοτίβ).

«Πλήγμα» για την Μπεσίκτας οι απουσίες των χαφ Τόρε και Σόσα, ενώ στην αντίπαλό της, Αντάλιασπορ, από την εξέδρα θα παρακολουθήσει ο τεχνικός Γιουσούφ Σιμσέκ τις προσπάθειες των παικτών του, λόγω τιμωρίας.

Γειτονικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα το Κάρντιφ-Μπρίστολ Σίτι. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 συνεχόμενα Under, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύτιμου επιθετικού Τζόουνς.

Στην Μπελενένσες (υποδέχεται τη Ουνιάο Μαδέιρα) κέρδισε πόντους παραμονής ο προπονητής Σα Πίντο (δέχεται κριτική), μετά από το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Βασιλείας (2-1) στο Γιουρόπα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η έδρα θα μετρήσει στο ματς της Μπελενένσες κόντρα Ουνιάο Μαδέιρο.Συνήθως με αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς τη στιγμή που η φιλοξενούμενη έχει 5 αγωνστικές να κάνει νίκη, η γηπεδούχος «καθαρίζει» τα παιχνίδια.Ομάδες που επιθετικά έχουν αρετές Νοβάρα και Πεσκάρα, θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο, κάτι που ισχύει και για το ματς της Τσάμπιονσιπ μεταξύ Κάρντιφ και Μπρίστολ Σίτι.

2969 ΝΟΒΑΡΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ G/G 1,82
2971 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ G/G 1,62
2073 ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΟΥΝ. ΜΑΔΕΙΡΑ 1 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.