Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο «Ολίμπικο»

Πολλά γκολ στο «Ολίμπικο»

loxagosbet7Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες! Κλεισμένα τα πρακτορεία σήμερα, εξαιτίας της εθνικής μας εορτής, όμως αυτό θεωρώ ότι δεν επηρεάζει τους περισσότερους από εμάς…

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Ρόμα θα υποδεχτεί την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» για την 10η αγωνιστική της Σέριε Α, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του  Ρούντι Γκαρσιά τρέχει ένα καλό σερί πέντε παιχνιδιών αήττητη, με τέσσερις νίκες για το πρωτάθλημα και μία  εκτός έδρας ισοπαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ (4-4 με Λεβερκούζεν).

Αήττητη είναι και η Ουντινέζε, έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία. Ο Στέφανο Κολαντουόνο, όμως για το σημερινό αγώνα, έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών με αποτέλεσμα ο ιταλός προπονητής να αναγκαστεί να κάνει ροτέισον (τουλάχιστον έτσι δήλωσε).

Στοιχηματικά… ο άσος δείχνει, αναλύοντας όλα τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας,  δυνατός. Επειδή η Ρόμα όμως εμφανίζεται αναξιόπιστη αμυντικά, (έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά παιχνίδια της εκτός από αυτό στο Φροζινόνε), θαρρώ πως ιδανικότερη επιλογή εδώ είναι το όβερ 2.5 γκολ, σημείο το οποίο βέβαια είναι σε θέση η Ρόμα, ακόμα και χωρίς να δεχθεί γκολ, να το «πληρώσει» από μόνη της. Για μεγαλύτερη απόδοση, φυσικά ανεβάζοντας και το ρίσκο, καλή περίπτωση μοιάζει να είναι και ο συνδυασμός του άσου με το όβερ το οποίο θα «στοιχίσει» στους Μπούκμεϊκερς 2.10 περίπου.

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.