Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δίχως περιθώρια η Φενέρ

Δίχως περιθώρια η Φενέρ

vanpersieΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως αγώνες Κυπέλλου από Ελλάδα, Ρωσία και Ελβετία, ενώ στο μενού προστίθενται και ματς από Τουρκία, Ιταλία και Αγγλία.

Με ελλείψεις η Λάρισα (φιλοξενείται από τον Πανελευσινιακό). Τραυματίες είναι οι βασικοί Ουρτάδο (μέσος), Λαμπρόπουλος (επιθετικός) και Κουτσιανικούλης (εξτρέμ).

Στη Φενέρ (παίζει εκτός με την Οσμανλισπόρ) θ’ απουσιάσουν οι Νάνι (εξτρέμ), Μπα (αμυντικός), Εκίν (μπακ) και Σεν (μεσοεπιθετικός).

Χωρίς τους Περόνε (φορ) και Μπαρτολίνι (αμυντικός) ο Ηρακλής (παίζει εκτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Στη Γαλατάσαραϊ (υποδέχεται την Εσκισεχίρσπορ) είναι τιμωρημένος ο ηγετικός μέσος Σνάιντερ, ενώ θα λείψει και ο βασικός μπακ Καρόλ.

Η αναμέτρηση Λιντς – Μπλάκμπερν είναι για την 14η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας (τηλεοπτική μετάδοση). Στη φιλοξενούμενη δεν υπολογίζονται οι πολύτιμοι Κόιτα (επιθετικός) και Γκάθρι (μέσος).

Σημαντική η επιστροφή του επιτελικού χαφ Σαπονάρα στην Εμπολι (αντιμετωπίζει εκτός την Σαμπντόρια).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Φενέρμπαχτσέ μετά το 1-1 με την Γαλατά στο ντέρμπι δεν έχει περιθώρια νέων απωλειών και είναι πιθανό να περάσει από την έδρα της Οσμανλίσπορ που με τρεις σερί ήττες δείχνει ότι μπήκε σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Σούπερ επιθετικά η Αντερλεχτ, μπορεί να βγάλει το over 3,5 γκολ σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να σκοράρει και η Κοτράιτ. Τέλος η δυνατή έδρα της Σαμπντόρια της δίνει προβάδισμα. Με 4 νίκες και μία ισοπαλία εντός, μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Εμπολι.

810 ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,75
826 ΚΟΤΡΑΙΤ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ OVER 3,5 ΓΚΟΛ 2,95
829 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ 1 2,05

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.