Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Πελάτισσα» η Λα Κορούνια

«Πελάτισσα» η Λα Κορούνια

loxagosbet7

Στο «Ριαθόρ» επικεντρώθηκε η μελέτη μου σήμερα, εκεί όπου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, η Λα Κορούνια φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι αποδόσεις που «άνοιξαν», αποδείχθηκαν «λάθος», αφού το διπλό έχει υποχωρήσει από το αρχικό 1.80 (μέσος όρος) στο 1.70 (Μ.Ο.).

Οι Γαλιθιάνοι τα τελευταία χρόνια αποτελούν τους καλύτερους «πελάτες» για τους ροχιμπλάνκος, καθώς η Ατλέτικο μετράει στα τελευταία εφτά παιχνίδια (ανεξαρτήτου έδρας), έξι νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 16-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι… οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα (2-0 από Μάλαγα), η οποία όμως είναι μόλις η δεύτερη στο πρωτάθλημα. Γενικά πάντως, η Λα Κορούνια εντυπωσιάζει φέτος αφού η 10η αγωνιστική τη βρίσκει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, αν και το ξεκίνημά τους ήταν «προβληματικό», δείχνουν ότι έχουν βρει τα πατήματά τους, αφού στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια τους, μετρούν 3-1-0 (η ισοπαλία με Ρεάλ Μαδρίτης).

Στα «πιτς» για τη Λα Κορούνια οι κίπερ Φάμπρι και Μανού Φερνάντεθ (αμφότεροι χωρίς συμμετοχή) με το Βίκτορ πάντως να προβληματίζεται καθώς ο βασικός του τερματοφύλακας, Χερμάν Λουξ, αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια. Επίσης για τους γηπεδούχους έμειναν εκτός αποστολής για διάφορους λόγους ο μπακ Μανουέλ Πάμπλο (0/0), ο επιθετικός Οριόλ Ριέρα (5/0) και ο Κάνι (ΜΕ 3/0).

Στην άλλη άκρη, ο Σιμεόνε πέρα από τον Βιέτο (αναπληρωματικός επιθετικός), δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, έστω κι αν την ερχόμενη Τρίτη η ομάδα του αντιμετωπίζει την Αστάνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει, αυτό το στοιχηματικό… τα τεφτέρια μου βγάζουν «διπλό» σε ποσοστό 55%, κάτι που σημαίνει ότι για να παίξω θα πρέπει να βρω την Ατλέτικο σε τιμή άνω του 1.80! Πόσο έχει αυτή τη στιγμή; Maximum 1.72! Τι κάνω; Επειδή ως βασική αρχή έχω το να μη παίζω παιχνίδια χωρίς αξία… ή δε παίζω τίποτα (άλλωστε και το NoBet παιχνίδι είναι) ή ψάχνω να βρω άλλους «δρόμους». Ένας απ’ αυτούς είναι να παίξω διπλό με περιθώριο νίκης ενός γκολ για την Ατλέτικο (κάπου εκεί «λένε» και τα αριθμητικά δεδομένα της αναμέτρησης ότι θα πάει το ματς), το οποίο θα πληρώσει 3.30 εφόσον επαληθευτεί.

ΥΓ. Το «55%» που γράφω πιο πάνω, είναι οι πιθανότητες που βγάζει η δικιά μου μελέτη. Αν εσείς προσωπικά δίνετε άλλες πιθανότητες, δεν έχετε παρα να διαιρέσετε το 100 με το ποσοστό των πιθανοτήτων που δίνετε και να δείτε αν η τιμή που σας προσφέρουν σαν κάνει ή όχι.

 

Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.