Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δυνατή έδρα η Χεράκλες

Δυνατή έδρα η Χεράκλες

heraclesΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αϊντραχτ – Μπάγερν, Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν σε Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα και Σαμπιονά αντίστοιχα.

Χωρίς τον βασικό στόπερ Γκιουλούμ η Μπεσίκτας (αντιμετωπίζει την Κασίμπασα στο ουδέτερο «Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης).

Με νέο τεχνικό η Μπρέντα. Ανέλαβε ο Μαρίνους Νταϊκχάουζεν, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο στο εκτός έδρας αγώνα με την Ος.

Χωρίς τους πολύτιμους Παστόρε (μέσος) και Νταβίντ Λουίζ (αμυντικός) η Παρί (φιλοξενείται από τη Ρεν).

Η Μπάγερν έκανε νέο ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα, μετά από τις 10 σερί νίκες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο εξτρέμ Ρόμπεν, αντίθετα παραμένουν εκτός οι μεσοεπιθετικοί Ριμπερί και Γκέτσε.

Τελευταία αγωνιστική στην Α’ Ιρλανδίας και η Ντρόχεντα άλλαξε προπονητή. Αποχώρησε ο Κινσέλα και στη θέση του προσλήφθηκε ο Πιτ Μαόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δυνατή έδρα η Χεράκλες, μόνο από τον Αγιαξ έχασε βαθμούς εκεί, μπορεί να επιβληθεί της Βίλεμ που εκτός έδρας δεν έχει νίκη, βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού έχοντας τη 2η χειρότερη επίθεση στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.«Πρωταθλήτρια» των over στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Γκρόιτερ Φιρτ με 8 σε 12 ματς. Αήττητη πέντε αγωνιστικές η Μάαστριχτ, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την πρωτοπόρο Φόλενταμ.

876 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. – ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ OVER 1,72
911 ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΒΙΛΕΜ 1 1,83
913 ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ 1 2,30

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.