Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλογές για όλα τα γούστα

Επιλογές για όλα τα γούστα

cearaΣτη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες θέλουν να επουλώσουν τις πληγές τους. Ο Παναθηναϊκός για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Ένωση να βρίσκεται στην επόμενη μέρα, μετά την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο και την πρόσληψη του Ουρουγουανού Γκουστάβο Πογιέτ.

Σε δύσκολη έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται εκστρατεύει ο ΠΑΟΚ, έχοντας νοκ άουτ του Κάτσε και Μπερμπάτοφ. Ο Αστέρας Τρίπολης

μετράει αήττητο σερί επτά αγώνων ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στην Αγγλία, η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα βρίσκεται στον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος κινδυνεύει άμεσα με απόλυση από τους «μπλε» του Λονδίνου, που έχουν μείνει ήδη 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή και μένει να δούμε αν η ομάδα του μπορεί να ορθώσει ανάστημα. Επιπλέον αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Στόουκ την προηγούμενη Τρίτη, κάτι που επιβάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι διεξάγεται στον ιταλικό βορρά, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται η Τορίνο. Η ήττα της Γηραιάς Κυρίας από την Σασουόλο, στην εμβόλιμη αγωνιστική του Καμπιονάτο, έφερε γκρίνια στις τάξεις της ομάδας που θα πάει στο ντέρμπι χωρίς τον Κιελίνι που αποβλήθηκε. Η πρωτοπόρος Ρόμα μετά από ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, δοκιμάζεται στην έδρα της Ιντερ που δεν θα έχει στην διάθεση της τον τιμωρημένο μέσο Φελίπε Μέλο.

Bet Dna
Εύκολες αποστολές οι πρωτοπόροι στην Ισπανία με την Ρεάλ που έχει τις επιστροφές των Μπενζεμά και Πέπε, να υποδέχεται τη Λας Πάλμας,ενώ η Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα να επιστρέφει,αλλά τον Μέσι να παραμένει νοκ άουτ, πάει στην έδρα της Χετάφε. Στην έδρα της Βαλένθια πάει η Λεβάντε, η οποία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απέλυσε τον προπονητή της Αλκαράθ και προσέλαβε τον Ρούμπι.

Τα στάνταρ
1143 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1,33
1274 ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔ. – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 1 1,50
1312 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ 1 1,50

Ασταμάτητη δείχνει η Ντόρτμουντ στην Γερμανία, καθώς πορεύεται με μόλις 1 ήττα και (μετά την Μπάγερν) αποτελεί φόβητρο. Λογικά θα περάσει νικηφόρα από την Βρέμη, κόντρα στην προβληματική Βέρντερ (5 ήττες στα 6 τελευταία). Σε θέση υποβιβασμού (!) βρίσκεται στην Κύπρο ο Ερμής, ευκαιρία να «ξυπνήσει» με την ουραγό Αγία Νάπα (μοναδική χωρίς βαθμό). Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες η Γιουβέντους στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο.

Τα καλοπληρωμένα
1024 ΜΑΛΜΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2 2,65
1146 ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2 2,25
1369 ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ – ΣΕΑΡΑ 2 2,10

Φινάλε στην Σουηδία, με την Νόρκεπινγκ να απέχει ένα 90λεπτο από το πρωτάθλημα, μετά από 24 χρόνια! Φιλοξενείται από την αδιάφορη βαθμολογικά Μάλμε, που σκέφτεται ήδη το παιχνίδι με την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε εξαιρετική κατάσταση η Γκλάντμπαχ, «μετρά» 5 συνεχόμενες νίκες και έχει την ποιότητα για να περάσει νικηφόρα από το Βερολίνο. Σημάδια αντίδρασης η Σεαρά (δύο σερί νίκες), καταδικασμένη σε υποβιβασμό η ουραγός Μότζι Μίριμ (8 σερί ήττες).

Φουλ του Χ
1037 ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3,25
1585 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2,90
1660 ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3,25

Στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, ο τεχνικός των «μπλε» Μουρίνιο «παίζει το κεφάλι του». Δεν πείθει η Λίβερπουλ, παρά την έλευση του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία, οπότε θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Ανάλογο το παιχνίδι μας και στο Μπολόνια – Αταλάντα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις αποδόσεις (αρκετά μοιρασμένο το σετ). ΑΕΚ και Ομόνοια παραμένουν στη «σκιά» του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ, δύσκολα θα αναδειχθεί νικητής στο μεταξύ τους ντέρμπι στη Λάρνακα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.