Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Είσαι στο μυαλόοοο….άσος και όβερ

Είσαι στο μυαλόοοο….άσος και όβερ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015) OLYMPIAKOS - JUVENTUS(CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015)

Τα σενάρια και το τι αποτελέσματα πρέπει να φέρει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να περάσει στους «16», τα γνωρίζετε πολύ καλά.

Το σημερινό παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους πρωταθλητές, αφού με νίκη απόψε εξασφαλίζουν ότι το Φλεβάρη θα συμμετέχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μένει …το κάτι παραπάνω τη τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ, προκειμένου να δουν το αν η διοργάνωση θα λέγεται Γιουρόπα Λιγκ ή Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις αγορές ο Ολυμπιακός «κατρακυλάει». Ο άσος άνοιξε σε τιμές κοντά στο 1.70 και πλέον δε θα τον βρούμε πουθενά πάνω από 1.44! Ίδια η κατάσταση και στην Ασία, με τους ασιάτες Μπούκμεϊκερς να αναγκάζονται να ανεβάσουν το level από το -1 που είχαν στον άσο, στο -1.25.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει σίγουρα ο Ντομίνγκεζ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Καμπιάσο. Ο Αργεντίνος τραυματίστηκε παραμονές του πρώτου αγώνα, επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν έχει επανέλθει στο 100%. Τη θέση του στο χώρο του κέντρου, αν δεν αγωνιστεί, θα πάρει ο Κασάμι. Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός χαφ, Αντέμι, όμως τα κενά που αφήνουν οι απουσίες των Ίβο Πίντο (αρ. μπακ) και Σουντάνι (επιθετικός), είναι μεγάλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο ισπανός Ματέου Λαχόζ για τον οποίον, αυτό θα είναι το τρίτο φετινό παιχνίδι στη διοργάνωση. Στα προηγούμενα δύο «μοίρασε» συνολικά 10 κίτρινες κάρτες, ενώ και τα δύο παιχνίδια «πλήρωσαν» στο όβερ (Κλαμπ Μπριζ-Μάντσεστερ Γ. 0-4 και Πόρτο-Τσέλσι 2-1).

Στα δικά μας… ο άσος μοιάζει να είναι δυνατός, όχι όμως βάση κινήτρου και μόνο. Η αναμέτρηση δεν είναι «τελικός» μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη Ντιναμό. Μη σας πω περισσότερο μάλιστα γι’ αυτούς! Από εκεί και πέρα, οι αριθμοί μπορεί να λένε ότι η ομάδα του Ζάγκρεμπ εκτός έδρας σε ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει εφτά νίκες και μία ισοπαλία σε εννιά αναμετρήσεις (με τη μοναδική ήττα σ’ αυτά τα ματς, να είναι από τη Μπάγερν), ωστόσο διαβάζοντας καλύτερα τους αριθμούς αυτούς, διαπιστώνουμε ότι οι περισσότερες ομάδες που έπαιξε, δεν έχουν καμία σχέση με τον Ολυμπιακό.

Διαβάζω πολλούς για την…. unfair τιμή του άσου! Μάλιστα ορισμένοι μπαίνουν και στη διαδικασία σύγκρισης με άλλες ομάδες! «Έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός και μου το δίνουν 1,30 τον άσο;», λένε! Αλήθεια, ποιος τους είπε ότι η κάθε τιμή που υπάρχει, αντιπροσωπεύει και κάθε ομάδα; Ότι για παράδειγμα την απόδοση «1.20» θα την έχει μόνο η Μπάγερν και πως την απόδοση «10,00» θα την έχει μόνο η ομάδα της πέρα ραχούλας; Γελοία πράγματα…

Στοιχηματικά… ο  φετινός Ολυμπιακός διαθέτει μακράν τη καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων και σε συνδυασμό με τη δύναμη της έδρας, αλλά και άλλους παράγοντες όπως τις σημαντικότατες απουσίες της Ντιναμό, αλλά και την μεγαλύτερη ανάγκη των φιλοξενούμενων για βαθμούς που θα τους αναγκάσει να ρισκάρουν κάποια στιγμή στο παιχνίδι τους… επιλέγω τον άσο. Για να ανεβάσω την απόδοση, τον «παντρεύω» μάλιστα και με το όβερ 2.5 γκολ, επιλογή που πληρώνει αν επαληθευτεί επί 2.30! Για πιο safe ποντάρισμα, «άσος & όβερ 1.5 γκολ» στο 1.75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.