Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ξεσπάει» η Άρσεναλ

«Ξεσπάει» η Άρσεναλ

champions-league

Πέμπτη αγωνιστική σήμερα και αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, όλοι ξέρουν τι θέλουν, ενώ τα όποια λάθη, θα αποδειχθούν καθοριστικά μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει αφού απομένει μόλις ένα παιχνίδι ακόμα για να διορθωθεί η όποια κατάσταση (αν κάτι μπορεί να διορθωθεί). Πάρτε έναν-έναν κάθε όμιλο και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας το πόσο ρευστή είναι η κατάσταση.

Όσον αφορά τα δικά μας, εμείς βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση, ή για να το διατυπώσω πιο σωστά… οφείλουμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση, μιας και σαν παίκτες του στοιχήματος, απαγορεύεται να φτάνουμε σε σημείο να παίζουμε με τη πλάτη στο τοίχο.

Στο καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι, έχω επιλέξει να συμμετέχω στο παιχνίδι με δύο επιλογές, οι οποίες στο ίδιο δελτίο μαζί, μας δίνουν στο διαδίκτυο γινόμενο 3,55.

Υπερβολικό το «πεντάρι» του άσου στο Μπάτε Μπόρισοφ – Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί στην έδρα τους καθώς στα τελευταία 11 εντός, η Μπάτε έχει μόλις μία ήττα κι αυτή από τη Μπαρτσελόνα! Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά ματς φέτος, από τον Ιούλιο που ξεκίνησε ο δικός της μαραθώνιος, πέρα από την ήττα από τη Μπάρτσα, στην έδρα της μετράει 4/4 νίκες! Η Λεβερκούζεν από την άλλη, εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει να κερδίσει από πέρσι περίπου τέτοια εποχή (τη Ζενίτ 1-2). Από τότε μέχρι σήμερα μετράει μία ισοπαλία και τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Αν ο άσος, καλυφθεί και με την ισοπαλία, τότε οι πιθανότητες που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι δείχνει αυτό το 2,20 που μας προσφέρουν οι Μπουκ!

Ιδανικό ματς για να ξεσπάσουν οι «κανονιέρηδες» είναι η αναμέτρηση με τη Διναμό Ζάγκρεμπ. Μπορεί το παιχνίδι να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, όμως… το Έμιρειτς, αλλά και η διαφορά ποιότητας στα δύο ρόστερ «βγάζουν» έναν ισχυρότατο άσο! Στοιχηματικά, θα βάλω στο δελτίο μου τον άσο, «δίνοντας» και 1,5 γκολ αβάντα στους Κροάτες!

Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.