Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «MUST WIN» για όλους…

«MUST WIN» για όλους…

UEFA-Champions-League

Στο δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα επικεντρωθεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης για σήμερα, εκεί όπου το πρόγραμμα είναι τέτοιο, που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και τα δύο παιχνίδια live.

Στο συγκεκριμένο γκρουπ, όλα τα μέτωπα είναι και θα παραμείνουν ανοιχτά, μέχρι τη τελευταία αγωνιστική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται με 7 βαθμούς και ακολουθούν με έξι Αϊντχόφεν και Βόλφσμπουργκ. Στη τελευταία θέση βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ με 4 πόντους. Η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Βόλσμπουργκ-Μάντσεστερ Γ. και Αϊντχόβεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βόλφσμπουργκ  1 @2.75

Το απόγευμα στις 19:00 η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ σε μία αναμέτρηση όπου το μετεωρολογικό δελτίο, «λέει» ότι θα διεξαχθεί στους -5 βαθμούς κελσίου. Οι Ρώσοι δε βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετρούν 4/4 ήττες τελευταία, όμως στην έδρα τους παρουσιάζονται δυνατοί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς αγνοούν την ήττα εδώ και έξι αναμετρήσεις.  Αντίθετα η Βόλφσμπουργκ, επέστρεψε στις επιτυχίες πριν λίγες ημέρες κερδίζοντας συντρίβοντας τη Βέρντερ με 6-0! Στο Τσάμπιονς Λιγκ και εκτός έδρας, οι «λύκοι» τα βρίσκουν σκούρα, μιας και μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε παιχνίδια που έδωσαν μέχρι τώρα.

Στις αγορές το διπλό υποχωρεί! Κατρακυλάει καλύτερα… Άνοιξε σε τιμές κοντά στο 3,15 και πλέον ο Μ.Ο. τιμών που «πληρώνει» η νίκη των Γερμανών είναι 2,60! Στο δελτίο μου θα βάλω τον άσο, πηγαίνοντας «κόντρα» στη τάση της αγοράς. Μπορεί η ΤΣΣΚΑ τελευταία να μη δείχνει ότι πατάει καλά στα πόδια της, όμως δε θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη την εντός έδρας εικόνα της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – PSV Αϊντχόβεν  1 @1,50

Αργότερα, στη συνηθισμένη ώρα Τσάμπιονς Λιγκ (21:45), η Μάντσεστερ φιλοξενεί στο «Όλντ Τράφορντ» την Αϊντχόβεν, σ’ ένα παιχνίδι όπου με νίκη οι «μπέμπηδες» εξασφαλίζουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι Άγγλοι, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στην έδρα τους έχουν να χάσουν από το Μάρτιο του ’13 (από Ρεάλ 1-2). Από τότε μέχρι σήμερα μετρούν εφτά νίκες και μία ισοπαλία με τη Μπάγερν. Οι Ολλανδοί από την άλλη, εκτός έδρας απογοητεύουν στην Ευρώπη καθώς στις εφτά πιο πρόσφατες «εξορμήσεις» τους μετρούν έξι ήττες!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού τόσο η Μάντσεστερ, όσο και η Αϊντχόβεν προέρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Για τους γηπεδούχους διαθέσιμοι είναι πλέον οι Ρούνεϊ, Φελαϊνί και Μαρσιάλ, όμως η συμμετοχή τους θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Από την άλλη, ο  Φιλίπ Κοκού έχει να προβληματίζεται για την απουσία του βασικού μεσοεπιθετικού Λεστιέν. Στοιχηματικά, κάτι το «Όλντ Τράφορντ», κάτι η αδυναμία της PSV μακριά από την Ολλανδία και κάτι οι σημαντικές επιστροφές της Γιουνάιτεντ, με κάνουν να πιστεύω ότι  ο άσος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα, τζίρους και πτώσεις αποδόσεων, ακολουθήστε τη στήλη στο facebook (Bet With Loxagos)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.