Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βολεύει η ισοπαλία

Βολεύει η ισοπαλία

fiorentinaΣήμερα η σκυτάλη περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Γκαμπάλα και τον Αστέρα Τρίπολης ν’ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπάρτα Πράγας, στους αγώνες με το ελληνικό ενδιαφέρον.

«Ανω κάτω» ο ΠΑΟΚ, μετά τη νέα εντός έδρας «γκέλα» στο πρωτάθλημα (0-0 με Παναιτωλικό). Υπό πίεση βρίσκεται ο τεχνικός Ιγκορ Τούντορ, ο οποίος «ξέσπασε» στη συνέντευξη Τύπου.

Η αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Νάπολι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς υπάρχουν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στο Βέλγιο.

Στη Λάτσιο (υποδέχεται την Ντνιεπρ) αμφισβητείται ο προπονητής Πιόλι, λόγω της κάκιστης πορείας στο πρωτάθλημα.

Στην Σπόρτινγκ (παίζει εκτός με τη Λοκομοτίβ) είναι τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Ρουί Πατρίσιο, ενώ οι Πορτογάλοι είναι χωρίς νίκη για 17 σερί εκτός στην Ευρώπη (12 ήττες και 5 ισοπαλίες).

Με κομβικές απουσίες η Σεντ Ετιεν (αντιμετωπίζει εκτός τη Ρόζενμποργκ). Τραυματίες είναι ο φορ Μπέριτς, ο χαφ Λεμουάν και οι αμυντικοί Πογκμπά, Μπαγιάλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Βασιλεία και Φιορεντίνα μπορούν να πάρουν «αντάμα» τα σύο εισιτήρια της πρόκρισης στον 9ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Μία… βολική ισοπαλία δεν χαλάει τα σχέδια καμίας από τις δύο. Χαμηλή η απόδοση στον άσο της αναγεννημένης Λίβερπουλ, πάμε στα 2-3 γκολ των Αγγλων κόντρα στην Μπορντό. Η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλά η γηπεδούχος Μόλντε εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, όντας πρωτοπόρος του ομίλου, έχοντας σκοράρει και στα 4 παιχνίδια μέχρι τώρα.

2824 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ 3,10
2840 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2-3 G 1,67
2842 ΜΟΛΝΤΕ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ G/G 1,58

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.