Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε απόσταση ασφαλείας

Σε απόσταση ασφαλείας

Fussball/Kunz/FSV Frankfurt - 1. FC Kaiserslautern/08.11.2013/Κλασικό το κουπόνι της Παρασκευής, με αναμετρήσεις κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.

Χωρίς τον ηγέτη της η Ουνιόν Βερολίνου (υποδέχεται την Σαντχάουζεν). Τιμωρημένος είναι ο μέσος Κράιλαχ (6 γκολ και 4 ασίστ σε 18 συμμετοχές).

Στην Κρετέιγ πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Λοράν Ρουσέ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιόρ.

Η Τβέντε (φιλοξενείται από τη Φίτεσε) τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 3 χρόνια, λόγω παρατυπιών που διέπραξε στα συμβόλαια με εταιρεία μάνατζερ.

Χωρίς δύο βασικούς επιθετικούς η Μπέρμιγχαμ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μπέρμιγχαμ. Τραυματίες είναι οι Ντόναλντσον (5 γκολ) και Κότεριλ (3 γκολ).

Με σημαντικές ελλείψεις η Λιβόρνο (παίζει εκτός έδρας με την Περούτζια). Εκτός οι Βαντατζιάτο (επιθετικός, 9 γκολ σε 14 συμμετοχές) και τραυματίες οι Πινσόλιο (τερματοφύλακας), Φεντάτο (φορ, 3 γκολ), Κατσόλα (μέσος) και Αράμου (αμυντικός).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού θέλουν να παραμείνουν ΦΣΦ Φρανκφούρτης και Μπίλεφεντ, πολύ πιθανό να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ντεφορμέ η Νις,χάνει εύκολα βαθμούς εντός για να την εμπιστευθούμε στον άσο. Κάνουμε στροφή στα 2-3 γκολ στο παιχνίδι της κόντρα στην Μονπελιέ. Η Σάλκε κερδίζει τέσσερα χρόνια σερί εντός την Χοφενχάιμ, έχει τις δυνατότητες να διευρύνει το σερί της.

1295 ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΙΛΕΦΕΝΤ Χ 3,00
1328 ΝΙΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-3 G 1,68
1330 ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1 1,63

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.