Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πέφτει η αυλαία

Πέφτει η αυλαία

news-super-league-resultsΠέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Μυτιλήνη, και τον δεύτερο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό, στην Κομοτηνή. Χωρίς τον τιμωρημένο Μαζουάκου οι «ερυθρόλευκοι», ενώ τα περισσότερα προβλήματα τα έχει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Πλατανιά, έχοντας συνολικά οκτώ παίκτες νοκ άουτ από τραυματισμούς, με τελευταίο θύμα τον Ροντρίγκες.

Στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ πάει σε μία δύσκολη έδρα, αυτή της Κολονίας (πέρυσι ηττήθηκε εκεί με 2-1), χωρίς τον δεύτερο σκόρερ της, Ρόις, που έχει πετύχει 8 γκολ φέτος. Τελευταία ευκαιρία για τον τεχνικό της Αϊντραχτ, Αρμιν Φε. Αν η ομάδα του δεν κερδίσει τη Βέρντερ Βρέμης, το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν.

Στην Αγγλία, η κατρακύλα της Τσέλσι επέφερε την απομάκρυνση του Μουρίνιο από τον πάγκο, ενώ το θαύμα του Ρανιέρι που ακούει στο όνομα Λέστερ (πρωτοπόρος) δοκιμάζεται στην έδρα της Εβερτον, τη στιγμή που έχουμε το ντέρμπι 2ης και 3ης, μεταξύ Αρσενάλ και Μάντσεστερ Σίτι, τη Δευτέρα.

Ντέρμπι Ιντερ-Λάτσιο στο Καμπιονάτο, με τη φιλοξενούμενη να έχει τον Μαουρίσιο, που εξέτισε, στη σύνθεσή της, όχι όμως και τον Μαρκέτι, που τέθηκε νοκ άουτ για έναν μήνα. Η Γιουβέντους πάει στην έδρα της Κάρπι, έχοντας έξι σερί νίκες στο ενεργητικό της, ενώ μεσοβδόμαδα συνέτριψε 4-0 την Τορίνο για το Κύπελλο.

Η αγωνιστική στην Ισπανία έχει 9 παιχνίδια, καθώς αναβλήθηκε το Χιχόν-Μπαρτσελόνα λόγω των υποχρεώσεων των Καταλανών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων, το οποίο διεξάγεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Οι Καταλανοί παίζουν στον τελικό την Κυριακή με τη Ρίβερ Πλέιτ.

BET DNA
Χωρίς τον Παστόρε η Παρί Σεν Ζερμέν, δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα στη Γαλλία. Η αντίπαλος της Καέν είναι στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας του Σαμπιονά. Πάντως, η Παρί είναι αήττητη επί 27 αγωνιστικές (από πέρυσι) και, φυσικά, δεν έχει γνωρίσει ήττα φέτος (15 νίκες και 3 ισοπαλίες). Επιπλέον, με αντίπαλο την Καέν τρέχει αήττητο, ανεξαρτήτως έδρας, 8 αγώνων, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Tα στάνταρ
1432 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΝΟΡΙΤΣ 1 1,40
1499 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ 1 1,58
1634 ΡΟΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ 1 1,45

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βάλει «στοπ» στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, και το παιχνίδι με τη Νόριτς είναι η ευκαιρία της. Αήττητοι εντός οι «μπέμπηδες» (4-3-0), αδύναμη εκτός η αντίπαλός της (1-2-5). Η Βαλένθια ψάχνει την πρώτη της νίκη με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο, η Χετάφε δεν «στρίβει» μακριά από τη Μαδρίτη (0-1-6). Η Ρόμα «μετρά» 8 συνεχόμενες νίκες υποδεχόμενη την Τζένοα, η οποία απογοητεύει, καθώς προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες.

Τα καλοπληρωμένα
1388 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1 2,08
1523 ΒΕΡΟΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2 2,35
1555 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 1,90

Η Αϊντραχτ υπολείπεται μόλις έναν βαθμό της Βέρντερ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της στη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αδύναμη μακριά από τη Βρέμη η φιλοξενούμενη, πάμε με την έδρα. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει την ευκαιρία να περάσει νικηφόρα από τη Βέροια και να επιστρέψει δυναμικά στο «κόλπο» της πεντάδας των πλέι οφ. Από σπουδαίες νίκες επί των Λίβερπουλ και Αρσεναλ προέρχεται η Νιούκαστλ, δίκαιο φαβορί με την ουραγό Αστον Βίλα.

Φουλ του Χ
1363 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3,10
1583 ΜΠΕΤΙΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 3,40
1749 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2,90

Γειτονική αθηναϊκή μάχη το Ατρόμητος-Πανιώνιος. Οι γηπεδούχοι δημιουργούν φάσεις, ωστόσο έχουν εμφανές πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν τις δυνατότητες να πάρουν αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Τοπικό ντέρμπι «μίσους» της Ανδαλουσίας, ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη στην Πριμέρα. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Ροπή προς το «Χ» έχει και η αναμέτρηση της Μπορντό με τη Μαρσέιγ στο Σαμπιονά.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.