Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Κόντρα» σε όλους…

«Κόντρα» σε όλους…

BetOfTheDay1Στο «Ολντ Τράφορντ» επικεντρωμένο το ενδιαφέρον της στήλης σήμερα, όσον αφορά το «Bet of the Day», εκεί όπου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νόριτς.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με μοναδικό σκοπό τη νίκη, την οποία αγνοούν εδώ και πέντε παιχνίδια, προκειμένου να καταλαγιάσει λίγο το κλίμα δυσφορίας στην ομάδα, αλλά και της έντονης αμφισβήτησης από τους φιλάθλους, στον Φαν Χάαλ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με 14 μόλις βαθμούς βρίσκονται ακριβώς πάνω στην επικίνδυνη ζώνη, συνέπεια των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων (τέσσερα σερί παιχνίδια του πρωταθλήματος χωρίς νίκη και μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία έντεκα ματς).

Στις αγορές, το άσχημο κλίμα που φαίνεται να επικρατεί στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ φέρεται να επηρεάζει και τους παίκτες του στοιχήματος, αφού το «Χ» και το «2» υποχωρούν συνεχώς. Σε πτώση επίσης και το άντερ 2.5 γκολ, εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας των «μπέμπηδων».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φαν Χάαλ, θα έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο αμυντικός Σμόλινγκ, ο μέσος Ερέρα και ο επιθετικός Ρούνεϊ. Στην αντίπερα όχθη, οι απουσίες των Γουίσντομ (αμυντικός) και Τζάρβις (μέσος), είναι οι σημαντικότερες απώλειες για τον Νιλ.

Πρότασηπλοηγος-διαφημιστικο
Όπως «προδίδει» και ο τίτλος του σημερινού άρθρου… θα πάω κόντρα σε όλους! Κόντρα σε όλους όσους επιλέγουν να «κοντράρουν» τη Γιουνάιτεντ και κόντρα σε όλους όσους επιλέγουν τα λίγα τέρματα στην αναμέτρηση. Τα «χαρτιά» μου; Πρώτον, μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τελευταία, όμως στο «Ολντ Τράφορντ» είναι αρκετά δυνατή (η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ χωρίς ήττα εντός και με μόλις ένα γκολ παθητικό). Δεύτερον, εκτός έδρας η Νόριτς είναι τραγική, ενώ παραδοσιακά μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» μετράει τρείς συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ, 4-0. Τρίτον, η αμυντική λειτουργία της Νόριτς μοιάζει πολλές φορές με άμυνες που παίζουν παιδάκια στις αλάνες. Εν κατακλείδι, εκτιμώ ότι η Γιουνάιτεντ θα επιδιώξει να πάρει όχι απλά μία νίκη, αλλά να ξεσπάσει, προκειμένου να πάρει τα «πάνω» της. Και η Νόριτς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, της έρχεται «κουτί»! Η επιλογή μου θα είναι ο συνδυασμός (combo) του άσου με το όβερ 2.5, κάτι το οποίο θα «κοστίσει» στους Μπούκμεϊκερς 2,35.

**** Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα και οτιδήποτε άλλο θέλετε, θα με βρείτε στο facebook και στη σελίδα Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.