Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με έντονο ελληνικό στοιχείο

Με έντονο ελληνικό στοιχείο

super-league19Η μονομαχία της Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι, ενώ έντονο είναι το ελληνικό στοιχείο, με παιχνίδια από τη Β’ Εθνική.

«Εικόνες διάλυσης» θυμίζει η Παναχαϊκή, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, στην Κέρκυρα (παίζει εντός έδρας με τον Εργοτέλη) είναι τραυματίας ο πρώτος σκόρερ Ντουαλά (μεσοεπιθετικός, 7 γκολ σε 9 συμμετοχές)

Σε… κρίση η Πάντερμπορν (υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντοφ). Ο τεχνικός Εφενμπεργκ (αμφισβητείται) «διέγραψε» τρεις βασικούς παίκτες από το ρόστερ.

Με νέο προπονητή η Μπελενένσες (φιλοξενεί την Μποαβίστα). Αποχώρησε ο Σα Πίντο και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ισπανός, Χούλιο Βελάσκες.

Στην Αρσεναλ παραμένουν εκτός οι μέσοι Κοκλέν, Αρτέτα, Καθόρλα, Γουίλσιρ και Ροσίτσκι. Αντίθετα, στη Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Αγουέρο (επιθετικός, 7 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δύο ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που παίζουν ανοιχτά σήμερα αντιμέτωπες στην Κέρκυρα, όπου η τοπική Κασιόπη, αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη. Το over σε πολύ καλή απόδοση είναι η επιλογή μας. Με ηθικό από τη νίκη της στο ντέρμπι επί της Γαλατά, η Μπεσίκτας, έχει την ευκαιρία να περάσει σήμερα από την έδρα της Οσμανλίσπορ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Τουρκία. Τέλος η συμπεριφορά των ομάδων στα τελευταία ματς μας οδηγεί στο over στο Μπελενένσες – Μποαβίστα.

1760 ΑΟ ΚΑΣΙΟΠΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ OVER 1,90
1768 ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 2,00
1776 ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ OVER 2,15

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.