Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το βάρος στην Κύπρο

Το βάρος στην Κύπρο

apoelΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από την Κύπρο (εμβόλιμη αγωνιστική), το Βέλγιο και τη Β’ Ιταλίας.

Χωρίς τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Ντε Βινσέντι (9 γκολ σε 12 συμμετοχές) ο ΑΠΟΕΛ (φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Με νέο προπονητή η Πάφος, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αρη Λεμεσού. Ντεμπούτο πραγματοποιεί ο Απόστολος Μακρίδης.

Τοπική μάχη το Δόξα Κατωκοπιάς – Ομόνοια Λευκωσίας. Οι γηπεδούχοι «μετράνε» 10 Over στις 12 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις.

Ανεβασμένη η Αβελίνο
, η οποία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται τη Βίρτους Εντέλα, η οποία επιβλήθηκε άνετα (4-1) της Βιτσένζα (4-1).

Κούραση και απουσίες… κοστίζουν στη Μουσκρόν. Το εντός έδρας ματς με τη Σαρλερουά είναι το 6ο σε διάστημα 20 ημερών, ενώ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των αμυντικών Πεϊρέ, Γκουλάν και των χαφ Μισέλ, Ουμπέρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που δεν θα έχει τον τιμωρημένο Ντε Βιντσέντι, η πρωτοπόρος ΑΕΚ (μόλις μία ήττα φέτος στο πρωτάθλημα) στο ντέρμπι της Κύπρου. Ρίσκο με το under στο ματς της Δόξας Κακοτοπιάς με την Ομόνοια, ενώ θα στηρίξουμε την έδρα της Αβελίνο που με τρεις σερί είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Βίρτους Εντέλα.

2002 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Χ 3,25
2006 ΔΟΞΑ ΚΑΤ. – ΟΜΟΝΟΙΑ UNDER 1,88
2011 ΑΒΕΛΙΝΟ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤ. 1 1,87

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.