Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα βλέμματα στη μικρή Ιταλία

Τα βλέμματα στη μικρή Ιταλία

Bari - TernanaΈντονο το ιταλικό στοιχείο στο σημερινό κουπόνι, με πλήρη δράση από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ενώ εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται και στην Κύπρο.

Τοπικό ντέρμπι «μίσους», με κοινή έδρα το ΑΕΛ – Απόλλων Λεμεσού. Στους φιλοξενούμενους επιστρέφουν οι φορ Παπουλής, Τουράμ και οι μέσοι Στογιάνοβιτς, Μεζγκά.

Η συντριβή (4-1) από τη Βίρτους Εντέλα έφερε γκρίνια στη Βιτσέντζα, αλλά οι παίκτες υποσχέθηκαν άμεση αντίδραση, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λατίνα.

Οι οπαδοί της Ασκολι αποδοκίμασαν τους παίκτες, μετά την ήττα (3-1) από τη Νοβάρα. Ταυτόχρονα, ταξίδεψε με απουσίες στην έδρα της Λιβόρνο. Τιμωρημένοι είναι οι Αλμίτσι (αμυντικός), Μπελόμο (μέσος) και οι επιθετικοί Πέρετζ, Γκράσι.

Με ελλείψεις και η Μπρέσια (φιλοξενείται από την Μπάρι). Εκτός είναι ο ηγέτης Κούπιζ (μέσος, 5 γκολ – 7 ασίστ) και ο στόπερ Ματσιτέλι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Με την Β΄ Ιταλίας θα ασχοληθούμε αναγκαστικά σήμερα, ξεκινώντας από τον άσο της Βιντσέντζα που μετά από τρεις σερί ήττες, θέλει να ανασάνει βαθμολογικά με αντίπαλο τη μέτρια Λατίνα. Με το κίνητρο και την έδρα πάμε εδώ. Σε ανταγωνιστικές αποδόσεις βρίσκουμε το over στα παιχνίδια Κροτόνε – Τράπανι και Σπέτσια – Κόμο. Αξίζει το ρίσκο καθώς είναι ομάδες που σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία.

2026 ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΑ – ΛΑΤΙΝΑ 1 1,95
2027 ΚΡΟΤΟΝΕ – ΤΡΑΠΑΝΙ OVER 1,92
2033 ΣΠΕΤΣΙΑ- ΚΟΜΟ OVER 2,02

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.