Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΣΤΡΑ φωτεινά ΛΑΜΠΟΥΝ γιορτινά

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: ΑΣΤΡΑ φωτεινά ΛΑΜΠΟΥΝ γιορτινά

COVER (2)Διαβάστε στο Ποντάρισμα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη, μαζί με την καθημερινή εφημερίδα Espresso:

Το 2015 μας… αποχαιρετά σε περίπου μία εβδομάδα και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο διάστημα που η Αγγλία μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς στη Γηραιά Αλβιώνα έχουν συνδυάσει τον εορτασμό των Χριστουγέννων με τις βόλτες στα μαγαζιά και… άφθονη μπάλα, από την Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας έχει στόχο να αναλύσει κάθε πιθανό ενδεχόμενο ώστε να μην ποντάρετε απλά για τη συμμετοχή, αλλά για το κέρδος, υπολογίζοντας τα τελευταία νέα που προέκυψαν μεσοβδόμαδα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, όλοι περιμένουν το… ξεφούσκωμα της Λέστερ, όμως το συγκρότημα του Κλαούντιο Ρανιέρι εξακολουθεί να «κεντάει» παραμένοντας στην 1η θέση της κατάταξης.

Μαρέζ και Βάρντι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δοκιμάζονται στην έδρα της Λίβερπουλ, η οποία εμφανίζεται ασταθής από τότε που την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ. Από τη μία κερδίζει τη Μάντσεστερ Σίτι και από την άλλη χάνει από τη Γουότφορντ. Στο… κατόπι της Λέστερ βρίσκεται η Αρσεναλ, που έχει δύσκολη έξοδο στο «Σεντ Μέρις», έδρα της Σαουθάμπτον.

Με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο η Τσέλσι, ενώ στα πρόθυρα απόλυσης βρίσκεται ο Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγωνιστική δράση υπάρχει και στη Σκωτία, με 3 αλλαγές προπονητών σε Τσάμπιονσιπ και Α’ κατηγορία. Στο Βέλγιο ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Κορτράικ – Κλαμπ Μπριζ και Β. Μπέβερεν – Λόκερεν, ενώ πλήρες πρόγραμμα έχει και στη Β’ Ιταλίας, με την υποσημείωση πως οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονταν την Τετάρτη.

Εκτάκτως το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Η συντακτική ομάδα του «Πονταρίσματος» σάς εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.