Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πήρε τα πάνω της…

Πήρε τα πάνω της…

soccer_christmas (2)Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Boxing Day σήμερα στο «Νησί» και όπως κάθε 26 του Δεκέμβρη, η ποδοσφαιρική Αγγλία βρίσκεται στο «πόδι». Στη Πρέμιερ Λιγκ βρισκόμαστε στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εδώ όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λέστερ (ποιος να το περίμενε….). Στοιχηματικά πάντως, το ενδιαφέρον της στήλης όσον αφορά το «Bet of the Day» θα είναι στραμμένο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου η Τσέλσι φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Γουότφορντ.

Η μέχρι τώρα τους παρουσία
Από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Γουτφορντ, κάτι το οποίο είχε να γίνει από το 1987! Τη προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας τη Λίβερπουλ, σ’ ένα παιχνίδι όπου είχε τη τύχη να βρει απέναντί της έναν τερματοφύλακα και μία άμυνα…για γέλια! Η Τσέλσι από την άλλη, μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο, επέστρεψε στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις, αφού στην αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ οι «μπλε» πέρα από τα τρία γκολ που πέτυχαν, δημιούργησαν πάρα πολύ καλές φάσεις και για περισσότερα τέρματα!

Αγωνιστικά νέα
Ο Αζάρ (επιθετικός, 16 συμμετοχές/1 γκολ και 2 ασίστ), επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει τον αγώνα από τον πάγκο, με τον Χίντινκ να παρατάσσει τους έντεκα που ξεκίνησαν και με τη Σάντερλαντ. Στο αντίποδα, η μοναδική ίσως απουσία είναι αυτή του ΆΚερ (ημιβασικός μέσος, 12 συμμετοχές και 1 γκολ).

Προϊστορία
Πρόσφατη προϊστορία, δεν υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια σε διαφορετικές κατηγορίες. Ωστόσο, θα εντοπίσουμε δύο παιχνίδια κυπέλλου μεταξύ τους, όπου και στα δύο η Τσέλσι κέρδισε με 5-0 (σεζόν 2009-10) και 3-0 (σεζόν 2014-15).

Η κίνηση της αγοράς
Ο άσος άνοιξε στο «1,45» και είχε πτωτικές τάσεις μέχρι αρχές τις εβδομάδας, φτάνοντας ακόμα και «1,33». Από τη Τρίτη όμως η τιμή του άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει, με αποτέλεσμα την ώρα που γράφω τούτες εδώ τις γραμμές, αυτός να πληρώνει «1,50».

Επιπλέον TIPS
Στο 5,33 το average στα κόρνερ που δέχεται η Τσέλσι εντός έδρας μέχρι τώρα, ενώ στο 4,13 αυτά που κερδίζει εκτός έδρας η Γουότφορντ μέχρι στιγμής. Ως εκ τούτου, το «όβερ 3,5 κόρνερ» για τους φιλοξενούμενούς δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Πρόταση
Η απόφαση για την απομάκρυνση του Μουρίνιο, μπορεί να μην άρεσε στη μεγαλύτερη μερίδα οπαδών της Τσέλσι, οι οποίοι θεωρούν ως υπεύθυνους τους παίκτες και όχι τον Πορτογάλο τεχνικό για τη φετινή «κατάντια» της ομάδας, όμως η αλήθεια είναι ότι οι «μπλε» στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ «άρεσαν» και σκοπός τους δεν είναι άλλος από εδώ και πέρα από το να αποδείξουν ότι το επίπεδό τους δεν είναι για ομάδα που βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Σήμερα, άλλο αποτέλεσμα πλην του «άσου» δεν υπάρχει για την ομάδα του Χίντινκ. Η τιμή του μικρή, αλλά προσωπικά τη θεωρώ πέρα για πέρα δίκαιη! Για να ανέβει η απόδοσή της, ο «άσος» μπορεί να συνδυαστεί (combo) και με το «όβερ 1,5 γκολ», ούτως ώστε το «1,50» να γίνει «1,75»


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!

fafafae 

Στις 170 σελίδες του βιβλίου, μεταξύ άλλων θα μάθεις:

-Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του επαγγελματία παίκτη

-Τις αδυναμίες των Μπούκμεϊκερς

-Το τρόπο να βάλεις ΤΕΛΟΣ στις κακές συνήθειες και να δημιουργήσεις συνήθειες εκείνες οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία

-Το τρόπο που μπορείς να κάνεις σωστή μελέτη

-Το πώς μπορείς να επιλέξεις τους συνεργάτες σου

-Μοναδικά συστήματα διαχείρισης κεφαλαίου

Μόλις τελειώσεις την ανάγνωση του, βάλε στόχους. ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!!!

>>ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ<<

 


****Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα και οτιδήποτε άλλο θέλετε, θα με βρείτε στο facebook και στη σελίδα Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.