Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο Βέλγιο

Πολλά γκολ στο Βέλγιο

1091ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ (15:30)

Τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, η ατυχία σε δύο φάσεις για το 2-2 (δοκάρι στο 48’, μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 49’), αλλά και η αποβολή του Ντοσεβί στο 61ο λεπτό (τραβηγμένη η απευθείας κόκκινη κάρτα), ήταν τα αίτια που η Σταντάρ Λιέγης δέχθηκε βαριά ήττα με 4-1 μέσα στην Οστάνδη, βάζοντας έτσι ένα τέλος στο αήττητο σερί εφτά αγώνων που είχε! Η Μουσκρόν από την άλλη, γνώρισε κι αυτή την ήττα σε εξ αναβολής αγώνα τη Τρίτη με αντίπαλο τη Σαρλερουά, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Γιανέφσκι έπαιζε για σχεδόν μία ώρα με παίκτη παραπάνω! Έτσι, η Μουσκρόν έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τη Σταντάρ πέρα από τους μακροχρόνιους, θα απουσιάσουν από τη σημερινή αναμέτρηση οι Τρεμπέλ (βασικός μέσος με 19 συμ. και 1 ασίστ) και Γιαταμπαρέ (βασικός μέσος με 11 συμ. και 1 ασίστ). Ο Ντοσεβί (βασικός μέσος με 13 συμ/2γκολ/5 ασίστ), αν και «κοσκινίστηκε» στο παιχνίδι με την Οστάνδη, θα δώσει κανονικά το παρών, αφού δικαιώθηκε στην έφεση που έκανε η ομάδα του.  Η Μουσκρόν στον αντίποδα, δεν θα παραταχθεί με κάποια νεότερη σημαντική απουσία, αν και εδώ οφείλω να κρατήσω μία «πισινή», μιας και όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης για το στοίχημα, δίνουν για σήμερα απόντες τους βασικότατους αμυντικούς Ντοσέν και Ακσεντίγεβιτς, κάτι όμως το οποίο δεν διασταυρώνεται (προς το παρόν τουλάχιστον) με την ενημέρωση που έχω από το Βέλγιο.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Στις αγορές, ο άσος έχει υποχωρήσει αισθητά. Στο «1,60», πήγαινα μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Στο «1,40» το σκέφτομαι…. και καταλήγω στο συνδυασμό «1 & όβερ 2.5», το οποίο κοστίζει αυτή τη στιγμή «2,25»


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ (19:00)Diafimistiko_LOXAGOS

Λίγα 24ωρα μετά το «διπλό» στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, η Άντερλεχτ παρουσιάστηκε αγνώριστη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λόκερεν, σ’ ένα παιχνίδι όπου με την εμφάνισή της δεν μπορεί να αισθάνεται δυσαρεστημένη από το τελικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που απέφυγε την ήττα σκοράροντας στις καθυστερήσεις (92’). Η Βέστερλο, ήταν τυχερή στον αγώνω με την Σαρλερουά, καθώς το σκορ αντί για 0-1 στο πρωτο 20λεπτο, θα μπορούσε να ήταν χωρίς υπερβολές 0-3! Τελικά, η ομάδα του Πέιτερς, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1, παίρνοντας έτσι μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν νεότερες απουσίες για τους γηπεδούχους. Πρόσωπο του αγώνα, θα είναι ο δεξιός μπακ Ζιλέτ (18 συμ/2 γκολ), ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Άντερλεχτ για τελευταία φορά, καθώς θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Ναντ. Για τους φιλοξενούμενους ο βασικότατος μέσος Σχούτερντεν (18 συμ.1 γκολ/2 ασιστ) παραμένει εκτός, ενώ οι νεότεροι τραυματισμοί των Μούστε (βασικός μέσος με 14 συμμ.) και Ανίς (ημιβασικός αμυντικός με 9 συμμ.), πονοκεφαλιάζουν τον Μπομπ Πέιτερς.

Η Άντερλεχτ εντός έδρας, είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Στο 7-0-0 η πρόσφατη προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, με γηπεδούχο την Άντερλεχτ και με συνολικά γκολ 18-2. Ο άσος μικρός αλλά πέρα για πέρα δίκαιος! Στοιχηματικά, εκτιμώ ότι η Βέστερλο είναι ο ιδανικότερος αντίπαλος, προκειμένου η Άντερλεχτ να επιστρέψει στις νίκες. Θεωρώ ότι η ομάδα του Χάσι, θα επιδιώξει να πετύχει μία μεγάλη σε έκταση σκορ, νίκη. Και έχει τις δυνατότητες να το κάνει! Το «όβερ 3,5 γκολ», είναι το σημείο το οποίο θα μπει στις βασικές επιλογές της ημέρας!


****Για ειδήσεις και προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, ζωντανό στοίχημα και οτιδήποτε άλλο θέλετε, θα με βρείτε στο facebook και στη σελίδα Bet With Loxagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.