Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ολα οδηγούν στο νησί

Ολα οδηγούν στο νησί

Southampton's Polish goalkeeper Artur BoΣτο σημερινό κουπόνι κυριαρχεί το αγγλικό στοιχείο, με αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι και τις… μικρές κατηγορίες του «Νησιού».

Χωρίς τους πολύτιμους Ροντόν (επιθετικός, 3 γκολ) και ΜακΛιν (μέσος) η Γουέστ Μπρομ (υποδέχεται τη Νιουκάστλ).

Στην Τσέλσι είναι τιμωρημένος ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα (5 γκολ σε 15 συμμετοχές), ενώ στην αντίπαλό της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται κοντά στην «έξοδο» ο τεχνικός Λουίς Φαν Χάαλ.

Στην Αρσεναλ (φιλοξενείται από την Μπόρνμουθ) παραμένει εκτός ο σημαντικός εξτρέμ Σάντσες (6 γκολ σε 14 συμμετοχές).

Στη Φενέρμπαχτσε (παίζει εντός με τη Σίβασπορ) δεν υπολογίζονται οι μεσοεπιθετικοί Νάνι (6 γκολ) και Φερναντάο (6 γκολ).

Στην Τσέστερφιλντ πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Ντάνι Γουίλσον στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κόβεντρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ρίσκο θα πάρουμε σήμερα στο αγγλικό μενού του κουπονιού. Οριακό βαθμολογικά το παιχνίδι της Νόριτς κόντρα στην Αστον Βίλα, θα στηρίξουμε τη γηπεδούχο για τον άσο. Θεωρούμε λάθος την απόδοση στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Σαουθάμπτον, για την γηπεδούχο που δίνεται αουτσάιντερ. Ο άσος είναι η επιλογή μας εδώ, ενώ στο μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι θα «υποστηρίξουμε την λιγότερο κακή φιλοξενούμενη από τη Γιουνάιτεντ που δεν …βλέπεται αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή.

2330 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 1,93
2376 ΓΟΥΕΣΤ Χ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 2,70
2377 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΣΕΛΣΙ 2 2,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.