Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι : Προκαλούν οι αποδόσεις

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι : Προκαλούν οι αποδόσεις

Snapshot(4)Με την αναμέτρηση στο «Κινγκ Πάουερ» συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου η Λέστερ, φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν πριν λίγες μέρες, μόλις για 2η φορά φέτος, ενώ ο αγώνας με τη Λίβερπουλ ήταν ο μοναδικός που οι παίκτες του Ρανιέρι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα! Το τελικό 1-0 στο «Άνφιλντ» μοιάζει φτωχό, αφού η Λέστερ θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα!

Η Σίτι την Boxing Day επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα χωρίς να «ιδρώσει», με τον Πελεγκρίνι να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η ομάδα του μόλις στο 22ο λεπτό προηγούταν με 3-0 και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, δηλώνουν άπαντες παρόντες για τη Λέστερ, ενώ στον αντίποδα ο Κομπανί (βασικός αμυντικός-παίκτης ηγέτης) ξανά τραυματίστηκε και θα απουσιάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗfafafae
Προκλητικός για τα δεδομένα της αναμέτρησης ο άσος και οι αγορές δε δείχνουν σεβασμό στην έως τώρα πορεία της Λέστερ. Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω το λόγο που η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει ακόμα και «4,30» και το διπλό της Σίτι στο «1,90».
Ποιας;….Tης Σίτι…που δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της…που ο Κομπανί θα ξανα απουσιάσει με αποτέλεσμα η άμυνά της να μοιάζει με άμυνες που παίζουν τα παιδάκια στις αλάνες…που τελευταία δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή της…..
Δε ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά θα ρισκάρω στον άσο, κι ας χάσω! Ή αν θέλετε…θα κοντράρω το διπλό (το 1Χ μάλιστα πληρώνει πολύ καλύτερα απ’ ότι η νίκη της Σίτι)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.