Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Βουλιάζει» η Φούλαμ

«Βουλιάζει» η Φούλαμ

fulhamΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ, Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι. Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με αγώνες από Αγγλία, Σκoτία, Αίγυπτος και Ινδία.

Στη Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε ο βασικός στόπερ Κομπανί, ενώ από την αντίπαλό της, Λέστερ, δύσκολα θα προλάβει ο ηγετικός μέσος Ντρινκγουότερ.

Στη Φούλαμ (υποδέχεται τη Ρόδεραμ) ανακοινώθηκε νέος προπονητής ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς. Ταυτόχρονα, δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών, λόγω παραβιάσεων του Fair Play.

Με σημαντικές ελλείψεις η Μπράιτον, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ιπσουιτς. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Χούνενμαϊρ, Μπονγκ, Ροσενιόρ, ο μέσος Μαρτς, και οι επιθετικοί Λούα Λούα, Μπάλντοκ.

Ρος Κάουντι και Κιλμάρνοκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την Πρέμιερ Σκοτίας. Η γηπεδούχος προέρχεται από 4 συνεχόμενα Over εντός έδρας, ενώ κέρδισε την Κιλμάρνοκ και στους 4 τελευταίους αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στην Τσάμπιονσιπ (Αγγλίας) η φορμαρισμένη Ρόδεραμ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Φούλαμ, που αγνοεί τη νίκη επί 9 αγωνιστικές. Ρισκάρουμε με το «Χ». Δελεαστική η απόδοση του Over στο Κάρντιφ-Νότιγχαμ, η γηπεδούχος έχει φέρει 4 φορές «4-6 γκολ» στα τελευταία 6 ματς. Το ίδιο «παιχνίδι» επιλέγουμε και στο Μπράιτον-Ιπσουιτς, λαμβάνοντας υπόψη τη «συμπεριφορά» των γηπεδούχων (5 Over στα 6 τελευταία).

2380 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ Over 2,05
2382 ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ Over 2,00
2383 ΦΟΥΛΑΜ – ΡΟΔΕΡΑΜ Χ 3,30

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.