Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εντονο το ισπανικό στοιχείο

Εντονο το ισπανικό στοιχείο

LacorunaΕντονο το ισπανικό στοιχείο στο σημερινό κουπόνι, με πλήρη αγωνιστική δράση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στο υπόλοιπο μενού ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ, Σάντερλαντ – Λίβερπουλ.

Η Χάμιλτον (υποδέχεται την Ινβερνές) πορεύεται με μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, με συνέπεια να βρίσκεται υπό πίεση ο τεχνικός Κάνινγκ.

Με σημαντικές ελλείψεις η Βαγεκάνο, ενόψει του εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκτός τέθηκαν ο βασικός τερματοφύλακας Τόνιο, οι αμυντικοί Τίτο, Νάτσο και οι μέσοι Εμπερτ, Μπαένα.

Στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να προφυλαχθεί ο επιθετικός Νεϊμάρ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις.

Στη Λίβερπουλ θ’ απουσιάσουν ο βασικός στόπερ Σκρτελ και ο μέσος Μίλνερ, ενώ από την αντίπαλό της, Σάντερλαντ, εκτός είναι οι Καμπούλ (αμυντικός) και Λάρσον (χαφ).

Στη Σέλτικ (αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νταντί) οι οπαδοί αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές, μετά από το 2-2 με την Χαρτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αυξημένο το ρίσκο στην σημερινή μας πρόταση,αλλά οι τρεις σερί ήττες της Χάμιλτον στην Σκωτία, αλλά και το αγωνιστικό ανέβασμα της Ινβερνές σε «προκαλούν» να πας κόντρα στους γηπεδούχους. Έχει «παρασκήνιο» το διπλό της Μάλαγα στην Ισπανία και σε τέτοια απόδοση αξίζει το ρίσκο, ενώ τα 2-3 γκολ θα επιλέξουμε στο ματς Χετάφε – Λα Κορούνια.

2415 ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ 2 2,75
2417 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΑΛΑΓΑ 2 2,65
2423 ΧΕΤΑΦΕ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2-3 G 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.