Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γρίφος για δυνατούς λύτες

Γρίφος για δυνατούς λύτες

valenciennesΔύσκολη υπόθεση η ανεύρεση σημείων στο σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια.

Η Βαλανσιέν που υποδέχεται σήμερα τη Μετς, νέο τεχνικό τον Χατζιμπέγκιτς, ο οποίος θα είναι σήμερα στην εξέδρα (αναλαμβάνει από αύριο Τρίτη), την ομάδα θα κοουτσάρει ο υπηρεσιακός Νικολά Ραμπουέλ. Είναι οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, το χειρότερο φετινό της ρεκόρ.

Χωρίς τους τιμωρημένους Τσεπιτέλι και Μελκιόρι, η πρωτοπόρος της Β΄ Ιταλίας Κάλιαρι, δοκιμάζεται στην έδρα της 2ης στην κατάταξη Κροτόνε που διατηρεί το αήττητο στην έδρα της με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Με απόντα τον τιμωρημένο αμυντικό Πάντιτς, η ευρισκόμενη σε φόρμα (3 σερί νίκες) Ειμπαρ, υποδέχεται τη Γρανάδα στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Σετούμπαλα που παίζει σήμερα εκτός έδρας με την Μποαβίστα, παραχώρησε στην Πόρτο τον πρώτο της σκόρερ Σουκ και παράλληλα ανανέωσε μέχρι το 2017 το συμβόλαιο της με τον τεχνικό Κιμ Μασάδο. Η Μποαβίστα μετά από 4 σερί ήττες καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η Βαλανσιέν είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Γαλλίας που δεν έχει κερδίσει εντός έδρας (αντίθετα έχει 4 νίκες εκτός έδρας), η αντίπαλος της Μετς θέλει να μπει σφήνα στην τριάδα, βλέπουμε ισορροπία στο ματς, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Δεν εμπιστευόμαστε την Ειμπάρ που κερδίζει στο όριο, θα πάμε στα 2-3 γκολ τόσο στο παιχνίδια αυτό, όσο και το Βίρτους Εντέλα – Ασκολι.

1261 ΒΑΛΑΝΣΙΕΝ – ΜΕΤΣ Χ 2,75
1654 ΕΙΜΠΑΡ – ΓΡΑΝΑΔΑ 2-3 G 1,68
1653 ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤ. – ΑΣΚΟΛΙ 2-3 G 1,68

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.