Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η προσοχή στο Λιγκ Καπ Γαλλίας

Η προσοχή στο Λιγκ Καπ Γαλλίας

RENNES-300x199Σε ρυθμούς κυπέλλου κινείται η Ευρώπη και ο θεσμός έχει την τιμητική του σήμερα στο κουπόνι, ενώ στην Σούπερ Λίγκα διεξάγονται οι δύο εξ αναβολής αγώνες Ξάνθη – ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός – Ατρόμητος.

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ξάνθη μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (9 συνολικά) στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ θα έχει στην διάθεση του τον Τζαβέλα που εξέτισε την ποινή του. Ενισχυμένος με τον Φυντανίδη θα πάει ο Ατρόμητος στην Λιβαδειά. Είναι 9 αγώνες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) αήττητος με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Μετά την απόλυση του Στιβ Κότεριλ η Μπρίστολ Σίτι που σήμερα υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ για το κύπελλο Αγγλίας, θα συνεχίσει με τον προσωρινό υπηρεσιακό τεχνικό Τζον Πέμπερτον.

Έξι διαδοχικές ήττες εκτός έδρας μετρά η Μπουργκ στο πρωτάθλημα της Β΄ Γαλλίας. Σήμερα δοκιμάζεται για τον θεσμό του Λιγκ Καπ στην έδρα της Ρεν που αγωνίζεται στην Α΄ Γαλλίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στο Λιγκ Καπ Γαλλίας επικεντρώνεται η σημερινή μας πρόταση. Η διαφορά κατηγορίας αλλά και το γεγονός ότι η Μπουργκ είναι σε καή αγωνιστική κατάσταση μας οδηγούν στον άσο της Ρεν στο θεσμό του Λιγκ Καπ της Γαλλίας. Αντιθέτως για το ζευγάρι Ανζέ- Μπορντό είναι πιθανή μία ακόμη μεταξύ τους ισοπαλία, όπως και στο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου δεν αναδείχθηκε νικητής (1-1).Τρεις κατηγορίες διαφορά έχει το ζευγάρι του κυπέλλου Αγγλίας Μπόλτον – Ιστιλχ.Θα προτιμήσουμε το over.

1807 ΡΕΝ- ΜΠΟΥΡΓΚ 1 1,55
1809 ΑΝΖΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ Χ 2,85
1846 ΜΠΟΛΤΟΝ – ΙΣΤΛΙΧ OVER 1,65

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.