Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σασουόλο – Τορίνο: Παιχνίδι με «κόρνερ»

Σασουόλο – Τορίνο: Παιχνίδι με «κόρνερ»

Sassuolo-TorinoΟι δύο ομάδες αναμετρούνται σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι τότε είχε αναβληθεί λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή.

Στις αγορές ο «άσος» σημειώνει αισθητή πτώση, αφού το αρχικό «2,90» (κατά Μ.Ο.), πλέον έχει γίνει «2,45»(στη καλύτερη περίπτωση). Όσον αφορά τα στοιχήματα σε γκολ, παρατηρούμε μικρή πτώση στο «όβερ», αλλά και στο «γκολ/γκολ».

Η τάση αυτή της αγοράς (όσον αφορά τουλάχιστον στο σημείο νίκης), μπορεί να δικαιολογηθεί, αφού οι «μελανοπράσινοι» με εξαίρεση το παιχνίδι στο «Σαν Πάολο»(εντός προγράμματος η ήττα από τη Νάπολι),έχουν πέντε συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι, ενώ εντός έδρας για φέτος, είναι η μοναδική ομάδα στην Ιταλία (παρέα με τη Νάπολι) που δεν έχει ήττα στο γήπεδό της! Αυτό το στατιστικό στοιχείο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Τορίνο εκτός έδρας είναι τραγική (5 ήττες στις τελευταίες 6 εξόδους της), δίνουν στον άσο ένα ισχυρό προβάδισμα.

Αγωνιστικά νέαDiafimistiko_LOXAGOS
Για τους γηπεδούχους τραυματίας είναι ο στόπερ Τερανόβα (5 συμ.), ενώ τέθηκαν νοκ άουτ ο χαφ Μισιρόλι (18/1) και ο φορ Φλόρες (14/3). Στα καλά νέα για τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι ότι επιστρέφουν ο στόπερ Καναβάρο (16 συμ.), ο μπακ Γκατσόλα (4 συμ.) και ο επιθετικός Μπεράρντι (12/3).
Για τους φιλοξενούμενους τραυματίες είναι οι Μάξι Λόπεζ (ΕΠ, 17/3), Αμαουρί (ΕΠ, 1/0), Μπρούνο Πέρες (ΑΜ, 15/0) και Ντανίλο Αβελάρ (ΑΜ, 5/0).

Προϊστορία
Η παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια με γηπεδούχο τη Σασουόλο, η Τορίνο έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες (ειδικά η Σασουόλο) παίζουν πολύ από τα πλάγια, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξουν πολλά «κόρενρ» στο παιχνίδι. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στα τελευταία πέντε ματς η Σασουόλο κερδίζει κατά μέσο όρο 6,8 κόρνερ ανά αγώνα, ενώ η άμυνά της παραχωρεί στους αντιπάλους της 6 κόρνερ κατά μέσο όρο. Στον αντίποδα για τη Τορίνο, τα υπέρ (κερδισμένα) είναι  5,2/αγώνα και άλλα τόσα και τα κατά. Στοιχηματικά, θα ρισκάρω με το «όβερ 9,5» κόρνερ στην αναμέτρηση, ελπίζοντας ότι άποψη τακτικής, το παιχνίδι των δύο ομάδων δε θα διαφέρει σε τίποτα από αυτό που μας παρουσιάζουν φέτος.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.