Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οπως στο Σούπερ Καπ, έτσι και στο Κύπελλο

Οπως στο Σούπερ Καπ, έτσι και στο Κύπελλο

juventusΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκα, Λεβαδειακός – Ατρόμητος και Ξάνθη – ΠΑΟΚ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με αγώνες Κυπέλλου από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία.

Ο Ατρόμητος ταξίδεψε με σημαντικές ελλείψεις στη Λιβαδειά. Τραυματίας είναι ο επιθετικός Λε Ταλέκ και τιμωρημένοι οι μέσοι Κιβρακίδης, Ουσέρο.

Στον ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος Κάτσε, ενώ θ’ απουσιάσουν επίσης οι αμυντικοί Μαλεζάς, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κόστα, ο τερματοφύλακας Γλύκος και ο μεσοπεπιθετικός Μακ.

Νοκ άουτ οι αναμετρήσεις στο Κύπελλο Γαλλίας (παράταση και πέναλτι). Χωρίς τον πρώτο σκόρερ Μουκατζό (φορ, 11 γκολ) η Λοριάν (φιλοξενείται από την Μπουλόν).

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η Ατλέτικο στην έδρα της Θέλτα (πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου, ισχύει το εκτός έδρας γκολ).

Για τον ίδιο θεσμό
, στην Μπαρτσελόνα (παίζει εκτός με την Μπιλμπάο) είναι τιμωρημένος ο επιθετικός Σουάρες (18 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η καλή προϊστορία της Τορίνο στην έδρα της Σασουόλο, αλλά και η πολύ καλή απόδοση που μας δίνεται στο διπλό προκαλούν. Πάμε στο κύπελλο Ιταλία όπου Λάτσιο και Γιουβέντους μπορούν να φέρον ένα ακόμα 2-3 γκολ, όπως δύο φορές φέτος σε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα. Γκολ (πρόσφατο το 2-2 μεταξύ τους για το πρωτάθλημα στις 6 Δεκεμβρίου), περιμένουμε στο ματς για το κύπελλο Γαλλίας, μεταξύ Μαρσέιγ και Μονπελιέ.

1880 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ 2 2,70
1881 ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 G 1,68
1884 ΜΑΡΣΕΙΓ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ OVER 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.