Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το βάρος στη Γαλλία

Το βάρος στη Γαλλία

NancyΑρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπούντεσλιγκα (επανέναρξη) Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου, ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Σοσιεδάδ.

Στη Βαλενσιέν πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπουργκ.

Στη Ρεν (υποδέχεται την Γκαζελέκ) απολύθηκε ο προπονητής Μοντανιέ και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ρολάν Κουρμπίς.

Στην Μπάγερν Μονάχου δεν υπολογίζονται οι μεσοεπιθετικοί Ριμπερί, Γκέτσε, και οι αμυντικοί Ραφίνια, Μπενατιά, ενώ από το Αμβούργο θα απουσιάσει ο στόπερ Σπάχιτς.

Με σημαντικές ελλείψεις η Σοσιεδάδ (φιλοξενείται από τη Σπόρτινγκ Χιχόν). Τραυματίες είναι ο πρώτος σκόρερ Αγκιρέτσε (επιθετικός, 12 γκολ), οι μέσοι Γκρανέρο, Θουρουτούθα, και ο εξτρέμ Κανάλες.

Στην Σετουμπάλ, ο τεχνικός Μασάντο θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τον εντός έδρας αγώνα με την Ακαδέμικα, λόγω τιμωρίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κλασικά στη Γαλλία πέφτει το στοιχηματικό βάρος και σήμερα. Από την πρώτη κατηγορία Ρεν-Γκαζελέκ το ζευγάρι, όπου το Οver στο 2,05 είναι σαφώς προτιμότερο από τον «άσο» του 1,72. Με την ίδια λογική θα πάμε στα γκολ στο ματς Νανσί-Νιμ για τη Β’ Κατηγορία, και θα κλείσουμε την τριάδα με το ρίσκο της ισοπαλίας στο ματς Σετούμπαλ-Ακαδέμικα, με τηνφιλοξενούμενη να δίνει αγώνα ύπαρξης στη μεγάλη κατηγορία.

1937 ΝΑΝΣΙ – ΝΙΜ Over 1,80
1951 ΡΕΝ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ Over 2,05
1956 ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Χ 2,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.