Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Άλλο ένα δύσκολο απόγευμα για τον Κλοπ

Άλλο ένα δύσκολο απόγευμα για τον Κλοπ

 22222Νωρίς το μεσημέρι στο «Carrow Road» η Νόριτς φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, με τις αποδόσεις στις αγορές να έχουν «τρελαθεί». Το αναφέρω αυτό γιατί αρχές τις εβδομάδας και μέχρι τη Πέμπτη το διπλό υποχωρούσε, ενώ τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε το «1Χ» να «πέφτει» και η τιμή της νίκης της Λίβερπουλ να επιστρέφει σε επίπεδα αρχικού ανοίγματος.

Αγωνιστικά νέα
Στο αγωνιστικό κομμάτι, γνωστές (πολλές και σημαντικές) οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, αφού εξακολουθούν να είναι στο απουσιολόγιο του Κλοπ, μεταξύ άλλων, οι Sturrdge, Skrtel, Lovren, Coutinho, Origi…  Για τα «καναρίνια» θα απουσιάσει ο «κοκκινισμένος» στο προηγούμενο ματς, ημι-βασικός μέσος O’ Neil. Για τους γηπεδούχους ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν (τουλάχιστον είναι κανονικά στην αποστολή) ο Naismith (νέο μεταγραφικό απόκτημα-επιθετικός, φέτος στην Έβερτον σε 10 συμμετοχές είχε 3 γκολ), ο Timm Klose (νέα μεταγραφή-κεντρικός αμυντικός με 8 συμμετοχές φέτος στη Βόλσμπουργκ και ένα γκολ) και ο Ivo Pinto (νέα μεταγραφή- δεξί μπακ, ήρθε από Δυναμό Ζάγκρεμπ όπου έπαιζε ως βασικός).

Χρήσιμα στατιστικάponteri
Η Νόριτς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως εντός έδρας παραμένει αήττητη από τις 24 Οκτώβρη, μετρώντας μέχρι τώρα τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός, η Λίβερπουλ κέρδισε μόνο τη τραγική Σάντερλαντ, ενώ έχασε από Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ και Νιούκαστλ! Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο στατιστικό, το οποίο μπορεί να «βγάλει» και σημείο, είναι αυτό το 8/11 «Χ» που έχει μέχρι τώρα η Λίβερπουλ στο ‘Α ημίχρονο στα εκτός έδρας.

Εκτίμηση
Δύσκολο απόγευμα θεωρώ ότι θα περάσει η Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης για την ομάδα του Κλοπ. Θα ρισκάρω με τη διπλή ευκαιρία στο «1Χ», αφού τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και τα αριθμητικά, μου βγάζουν ως value αυτό το «1,87».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.