Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για όλα τα γούστα

Για όλα τα γούστα

besiktasΌλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε πλήρη δράση, αφού οι… διακοπές των Γερμανών πήραν τέλος και η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει στο κουπόνι.

Ντέρμπι όμως έχουμε και στη Σούπερ Λίγκα, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (εξέτισε ο Κάτσε – απέκτησε τον Βελλίδη) να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ.Ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενος την Ξάνθη, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Βοιωτία

, όπου τον περιμένει ο Λεβαδειακός. Η Βέροια που έλυσε την συνεργασία της με το Γεωργιάδη, θα έχει στο ματς με τον Παναιτωλικό το υπηρεσιακό δίδυμο Καραπιπέρη, Τσαλουχίδη στον πάγκο.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι και υποδέχεται τη Ρόμα (over 3,5 τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια), προσβλέποντας σε νίκη και απώλεια βαθμών των Ναπολιτάνων, που φιλοξενούνται από τη Σαμπντόρια.

Τρία ντέρμπι δεσπόζουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Το πιο λαμπερό είναι αναμφίβολα το Αρσεναλ – Τσέλσι, καθώς μετά από πολύ καιρό, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα βρει απέναντί του τον… άσπονδο φίλο του, Ζοζέ Μουρίνιο. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το έτερο λονδρέζικο ντέρμπι, Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ, ενώ η σύγκρουση του Μπέρμιγχαμ, ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και την Αστον Βίλα θα καθορίσει νέες ισορροπίες στην ουρά της βαθμολογίας. Ο έμπειρος τεχνικός Γκουιντολίν ανέλαβε τη Σουόνσι και κάνει ντεμπούτο στο ματς με την Εβερτον.

Bet Dna
Στην Ισπανία, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στη Μαδρίτη, όπου η πρωτοπόρος Ατλέτικο φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Σεβίλλη. Η έκπληξη της φετινής Πριμέρα, που δεν είναι άλλη από την Εϊμπάρ,δοκιμάζεται στο γειτονικό Μπιλμπάο, από την Αθλέτικ. Εκτός έδρας… παγίδες στην περιοχή της Ανδαλουσίας καλούνται να αποφύγουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες αντιμετωπίζουν τη Μάλαγα και την Μπέτις αντίστοιχα.

Τα στάνταρ
1997 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΕΡΝΑΝΑ 1 1,48
2240 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1 1,50
2282 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ 1 1,50

Στην Β’ Ιταλίας η Κάλιαρι ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από την Κροτόνε, μετά από 6 αγωνιστικές. Πανίσχυρη εντός έδρας (10-1-0), έχει το υλικό να πάρει την άνοδο. Αδύναμη εκτός η Τερνάνα (3-1-7), δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο. Στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Αγροτικός Αστέρας έχει την ευκαιρία να πάρει «βαθιά» βαθμολογική «ανάσα» για την παραμονή απέναντι στην Παναχαϊκή των 15 παιχτών (7 ματς χωρίς νίκη). Στην Β’ Ισπανίας, η Οσασούνα «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων, παλεύει για την άνοδο. Απογοητευτική η Γιαγκοστέρα (0-1-10 εκτός, μόλις 1 πόντος στα 6 τελευταία).

Τα καλοπληρωμένα
2182 ΕΝ. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΜ. 1 2,65
2183 ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 2,18
2256 ΒΕΡΟΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ 1 2,70

Στην Κύπρο, το Παραλίμνι έχει πολύ καλή παράδοση εντός επί του Αρη, καθώς «μετρά» 11 σερί νίκες με 29-4 γκολ! Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, ποντάρουμε στον καλοπληρωμένο «άσο». Η Οσμανλίσπορ έχει τον χειρότερο εντός έδρας απολογισμό στην Τουρκία (1-1-10), έχει χάσει από όλες τις ομάδες της Κωνσταντινούπολης, η Γαλατασαράι έχει το προβάδισμα. Τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή δίνει η ουραγός Βερόνα στην Ιταλία, κερδίζει ή χάνεται απέναντι στην Τζένοα.

Φουλ του Χ
2360 ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 3,15
2261 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 3,20
2338 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 3,25

Ντέρμπι ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ, ανάμεσα σε Τρίκαλα και Απόλλων Σμύρνης. Οι Θεσσαλοί είναι αήττητοι εντός έδρας (5-2-0), το ίδιο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μακριά από την Ριζούπολη (3-4-0), αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Πρώτο σημείο η «μοιρασιά» και στην αναμέτρηση της Σασουόλο με την Μπολόνια στην Ιταλία. Επικίνδυνη «έξοδος» στην Τραπεζούντα για την Μπεσίκτας, δεν θα την «χαλάσει» ο βαθμός της ισοπαλίας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.