Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σκληρό μάχη στο «Καυτανζόγλειο»

Σκληρό μάχη στο «Καυτανζόγλειο»

platanias-iraklisΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας, ενώ, από ελληνικής πλευράς, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πλατανιά.

Στον Ηρακλή δεν υπολογίζεται ο πρώτος σκόρερ Βέλλιος (επιθετικός, 9 γκολ), ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από τον Πλατανιά θα απουσιάσει ο φορ Ράμος (3 γκολ).

Η αναμέτρηση Γιονγκ Αγιαξ-Μπρέντα θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Αλμίρε, που απέχει 34 χλμ. από την έδρα του Γιονγκ Αγιαξ και 108 χλμ. από αυτή της Μπρέντα.

Η Λεβάντε (υποδέχεται την Λας Πάλμας) δέχτηκε γκολ και στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των χαφ Μάρι, Γκαρθία, του επιθετικού Κασαντεσούς και του αμυντικού Χουανφράν.

Η Τοντέλα είναι αήττητη με αντίπαλο την Μποαβίστα, ανεξαρτήτως έδρας, με 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις, ενώ παράλληλα βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σκληρό παιχνίδι αναμένεται στο «Καυταντζόγλειο», η απουσία του Βέλλιου «αδυνατίζει» τον Ηρακλή, στο όριο το ματς, θα πάμε με τα 2-3 γκολ. Ρίσκο με τη Λιβόρνο, που προέρχεται από σερί ηττών, έχει την ευκαιρία να ανακάμψει κόντρα στη νεοφώτιστη Κόμο. Ντέρμπι ουραγών στην Πορτογαλία μεταξύ Τοντέλα και Μποαβίστα, θεωρούμε πολύ πιθανή την ισοπαλία.

2365 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-3 G 1,68
2378 ΛΙΒΟΡΝΟ – ΚΟΜΟ 1 1,91
2385 ΤΟΝΤΕΛΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Χ 2,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.