Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τελειώνει» τη πρόκριση…

«Τελειώνει» τη πρόκριση…

wrsΡίχνοντας μια ματιά στους τζίρους των ανταλλακτηρίων, νωρίς σήμερα το μεσημέρι, εντύπωση μου προκαλεί η 5η θέση που βρίσκεται το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Δεν περίμενα, εννοείται, να το δω στις πρώτες θέσεις, αφού εκεί δικαιολογημένα βρίσκονται τα σημερινά ματς τους Τσάμπιονς Λιγκ. θεωρούσα σχεδόν βέβαιο ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ θα ήταν στη 3η θέση με τους μεγαλύτερους τζίρους, όμως, οι αυριανές αναμετρήσεις Χιχόν-Μπαρτσελόνα (ΙΣΠ 1) και Μπεσίκτας-Μερσίν (ΤΟΥΡ ΚΥΠ) «ρίχνουν» στη 5η θέση του σχετικού πίνακα την αναμέτρηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»

Ο «άσος» της Φενέρ, στις αγορές σημειώνει αισθητή πτώση αφού το αρχικό «1,90» (σε πολλές περιπτώσεις), έχει γίνει «1,70». Υποχώρηση παρατηρούμε και στις τιμές του «άντερ 2,5» γκολ, από «1,80» κατά μέσο όρο, σε «1,65»

Η Φενέρμπαχτσε είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετά από ένα αήττητο σερί 25 αγώνων (για όλες τις διοργανώσεις), έχασε για πρώτη φορά πριν δύο εβδομάδες μέσα στην Αντάλιασπορ, όμως κατάφερε γρήγορα να επανέλθει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, «απαντώντας» με ένα 3-1 επί της Κασίμπασα τη τελευταία αγωνιστική της Super Lig

Για τη Λοκομοτίβ, αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της μετά από σχεδόν δύο μήνες. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν οι Μοσχοβίτες έδειξαν να έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ η απουσία του Ουμάρ Νιάς (μεταγραφή στην Έβερτον) φάνηκε να είναι κάτι περισσότερο από αισθητή

Εκτίμηση: Στο 100ο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της, θεωρώ ότι η Φενέρ θα καταφέρει να πάρει καλό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Λοκομοτίβ. Ο σημερινός τίτλος του άρθρου, προέρχεται από τις δηλώσεις του Περέιρα ο οποίος δήλωσε: «Θέλουμε να τελειώνουμε τη πρόκριση από το 1ο παιχνίδι». Στοιχηματικά, «αγοράζω» τον «άσο» και τον παντρεύω με το «όβερ 1,5» γκολ του αγώνα, κάτι το οποίο στοιχίζει στους Μπούκμεϊκερς λίγο πάνω από «2,20». Για όποιον, η εταιρία που παίζει στοίχημα, δεν του δίνει αυτή τη δυνατότητα στοιχηματισμού, μπορεί να επιλέξει το σκέτο «όβερ 1,5» γκολ της Φενέρ, το οποίο πληρώνει κοντά στο «2,00». Αν πάλι κάποιος δε μπορεί να στοιχηματίσει ούτε και σ’ αυτή την επιλογή… ας βρει σε άλλες πορτοκαλιές τα πορτοκάλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης:

only_exof—>Πρώτο δείγμα: Θετικό!!!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.