Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αποδυναμωμένη η Τζουργκάρντεν, «4άρες» μοιράζει η Λιουνγκσκίλε…

Αποδυναμωμένη η Τζουργκάρντεν, «4άρες» μοιράζει η Λιουνγκσκίλε…

Svenska-Cupen-fotboll-på-TV-stream-gratisΣτη Σουηδία βρισκόμαστε σχεδόν έναν μήνα πριν την έναρξη της φετινής Αλσβένσκαν. Αφορμή για να αναφερθούμε στους Σουηδούς όμως από τώρα, είναι το κύπελλο. Η πρώτη φάση του θεσμού, ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο (!), όπου συμμετείχαν ομάδες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και σιγά-σιγά φτάσαμε στη 3η φάση όπου σ’ αυτή μπαίνουν τώρα στο «κόλπο» και οι «μεγάλοι».

Στην 3η φάση του κυπέλλου συμμετέχουν 32 ομάδες. Έχουμε οκτώ ομίλους με τέσσερις ομάδες σε κάθε όμιλο. Η κάθε μία ομάδα θα δώσει από ένα παιχνίδι με κάθε αντίπαλό της. Προκρίνεται στους «8», η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων έγινε το Σ/Κ που μας πέρασε (ολοκληρώνεται σήμερα), η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σ/Κ και η 3η και τελευταία, είναι προγραμματισμένη για το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League (εφόσον η νικήτρια ομάδα βγει Ευρώπη μέσω της βαθμολογίας, τότε το επιπλέον εισιτήριο, δεν θα το πάρει ο φιναλίστ, αλλά αυτός που θα τερματίσει 4ος στη βαθμολογία)

Σήμερα, με την αναμέτρηση Τζουργκάρντεν – Λιουνγσκίλε για τον 6ο όμιλο, ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική όλων fafafaeτων ομίλων. Οι άλλες δύο ομάδες του συγκεκριμένου γκρουπ, Χάμαρμπι και Συριάνσκα ήρθαν ισόπαλοι χθες 0-0, οπότε αυτό σημαίνει πως ο νικητής σήμερα θα αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη πρόκρισηστην επόμενη φάση.

Ο «άσος» δέχεται έντονες πιέσεις τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα το αρχικό «1,40», να έχει γίνει πλέον «1,25».

Πρέπει να γυρίσουμε έξι χρόνια πίσω, κοιτάζοντας τη προϊστορία, αφού οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πάλι για τον ίδιο θεσμό τον Μάιο του 2010. Οπότε, το συγκεκριμένο «φίλτρο» δε μπορούμε να το λάβουμε καν υπ’ όψιν  μας.

Η Τζουργκάρντεν στο μεταγραφικό παζάρι… μάλλον φαίνεται να είναι πιο αποδυναμωμένησε σχέση με πέρσι. Αυτό γιατί έφυγαν δύο από τους βασικούς της αμυντικούς ενώ όπως θα δείτε και πιο κάτω, στις συγκεκριμένες θέσεις επιλέχθηκαν άτομα από τη Μπρομαποϊκάρνα η οποία (και) πέρσι είναι άμυνα για τα πανηγύρια!

Πιο συγκεκριμένα, έφυγε από την ομάδα ο πολύτιμος αμυντικός Arvidsson (26 συμμετοχές πέρσι και 4 γκολ). Αποχώρησε για την Ρουμπίν Καζάν και ο επίσης βασικότατος πέρσι στην άμυνα, Bergstrom (29 συμμετοχές/2 γκολ). Απέκτησε τον Une-Larson (αμυντικός από τη Μπρομαποϊκάρνα με 29 συμμ./4 γκολ), τον 19χρονο Mayambela (πρώτη φορά στην Ευρώπη-ήρθε από Νότιο Αφρική-μέσος), τον Hansson (μέσος-πέρσι βασικός στη Τρόμσο με 25 συμμ/1 γκολ), τον Augustinsson (αμυντικός-πέρσι στη Μπρομαποϊκάρνα έπαιξε 16 φορές), τον Ranegie (επιθετικός-πέρσι στη Μίλγουολ δεν κατάφερε να βρει αντίπαλα δίχτυα όσες φορές χρησιμοποιήθηκε).

Τα προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Olsson φάνηκαν και στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε αφού δέχθηκε συνολικά έξι γκολ σε τέσσερα ματς κόντρα σε ομάδες όπου θεωρητικά τις «είχε» (με εξαίρεση τη Στεάουα Βουκουρεστίου, όπου δε ξέρω το τι καπνό φουμάρει).  Ο «άσος» σήμερα κόντρα στη Λιουνγκσκίλε για να το μαζεύουμε, είναι αρκετά μικρός. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, όμως στα φιλικά παιχνίδια της μέχρι τώρα έχει 3/3 νίκες μοιράζοντας «4άρες» σ΄όλα τα ματς. Στοιχηματικά θα επιλέξω να πάω με πολύ ρίσκο (μιας και βρισκόμαστε στο στάδιο προετοιμασίας για τις ομάδες ακόμα) με το «γκολ/γκολ», σημείο το οποίο πληρώνει «2,00»


Κάνε το στοίχημα… επάγγελμα! bookbet

Στις 170 σελίδες του βιβλίου, θα ανακαλύψεις τον έναν και μοναδικό δρόμο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

***Δες τί είπαν για το βιβλίο εδώ

***Δες τα περιεχόμενα εδώ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

,,

.

.


Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.