Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το άγχος με τους Βέλγους!

Το άγχος με τους Βέλγους!

osfpvsanterlextΡεβάνς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.. Πρώτο παιχνίδι: Άντερλεχτ – Ολυμπιακός 1-0, με τους ερυθρόλευκους να «αδικούνται» από το τελικό αποτέλεσμα, αφού βάση εμφάνισης δικαιούνταν τουλάχιστον το «Χ».
Στις αγορές, τη προηγούμενη Παρασκευή (μία ημέρα μετά το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων), ο «άσος» άνοιξε στο «1,90» κατά μέσο όρο και πλέον βρίσκεται στο «1,65». Στα ανταλλακτήρια η συγκεκριμένη αναμέτρηση δε βρίσκεται ούτε καν στη πρώτη 15άδα με τα παιχνίδια με τους μεγαλύτερους τζίρους.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, κερδίζοντας τη Κυριακή για το πρωτάθλημα, τον Ατρόμητο με 4-0, σ’ ένα παιχνίδι που ο Σίλβα έκανε ροτέισον και έδωσε «ανάσες» σε πολλούς βασικούς. Οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται σήμερα να κάνουν κάτι το οποίο δεν έχουν κάνει ποτές τους, δηλαδή πρόκριση μετά από ήττα 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δε μπορεί να υπολογίζει στον Πάρντο, ζήτησε «πίστη και υπομονή» από τους παίκτες του.

Στην Άντερλεχτ το κλίμα δεν είναι καλό. Η ήττα από τη Μπέβερεν στο πρωτάθλημα (αν και έπαιζε και με παίκτη παραπάνω για μία ώρα) έφερε μεγάλες αντιδράσεις τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και από τους φιλάθλους. Χαρακτηριστικό ήταν το «μη γυρίσετε απ’ την Ελλάδα αν δεν πάρετε την πρόκριση», σύνθημα των οπαδών της μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Μπέβερεν. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ. Ο χαφ Τιλμάν ζήτησε να παίζει περισσότερο, με τον Χάσι να τον χρησιμοποιεί στον αγώνα με τη Μπέβερεν και μετά να του πετάει σπόντες για τη κακή του εμφάνιση. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πολύ δύσκολα θα προλάβει ο καλός αμυντικός χαφ Ντεφούρ (24/1)
fafafa

Εκτίμηση: Όσο κι αν το σκορ του πρώτου αγώνα «λέει» ότι το άγχος θα είναι στους παίκτες του Ολυμπιακού, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού θεωρώ, με όλα αυτά πουγίνονται στη βελγική ομάδα, ότι τη μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση θα την έχουν οι παίκτες της Άντερλεχτ και φυσικά και ο Χάσι. Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το «κακό» χαμό που θα κάνουν οι φίλαθλοί της και θα αναζητήσει το γρήγορο γκολ. Αν το πετύχει νωρίς, τότε ο Ολυμπιακός θα κάνει πανηγύρι… Στοιχηματικά, έχω κρατήσει τρεις επιλογές από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όλες έχουν (κατά τη κρίση μου) μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Πρώτη επιλογή και η βασική: «Ολυμπιακός όβερ 1,5» στο «1,80» . Δεύτερη επιλογή: «Άσος με -1,5» στο «2,85» και τρίτη επιλογή: «Ολυμπιακός να σκοράρει και στα δύο ημίχρονο» με απόδοση «2,65»

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.