Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Φουλ δράση, πολλά «σημεία»!

Φουλ δράση, πολλά «σημεία»!

jamie-vardy-leicester-city-goal-celebration_3350650Φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο, πολλές οι επιλογές για τους παίκτες του στοιχήματος, ξεκινά το πρωτάθλημα της Δανίας, όπως και αυτό της Ιαπωνίας.

Ξεκίνημα με Σούπερ Λίγκα, όπου ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Βέροιας στέφεται πρόωρα πρωταθλητής. Το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού είναι εκτός κουπονιού.

Σημαντικό παιχνίδι στην Τούμπα, αυτό του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, όσον αφορά το πλασάρισμα των ομάδων, ενόψει πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος έχει τις γνωστές απουσίες Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ, τιμωρημένος είναι ο Χαρίσης, εξέτισε ο Πορτογάλος Βίτορ. Η ομάδα της Αρκαδίας παραχώρησε τον Γιάννου που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Στην Αγγλία η Λέστερ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ενώ προκρίθηκε παράλληλα και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο ματς με την Νόργουιτς θα δώσει το παρόν ο Κουγιατέ που κέρδισε την έφεση για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με την Αρσεναλ. Χωρίς Ντε Χέα και Ρούνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κόντρα στην Αρσεναλ.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν την Κυριακή το απόγευμα στις 18.30 το Λιγκ Καπ στο ουδέτερο Γουέμπλει. Μονό παιχνίδι με παράταση και πέναλτι αν δεν έχουμε νικητή στα πρώτα ενενήντα λεπτά.

Με τον αέρα των 24 βαθμών που την χωρίζουν από την 2η Μονακό,η Παρί Σεν Ζερμέν πάει στην έδρα της Λυών, έχοντας αήττητο ρεκόρ 36 αγώνων, με 32 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η γηπεδούχος έχει να αντιμετωπίσει επιπλέον και τις απουσίες των Ζαλέ και Γκρανιέρ, λόγω τιμωρίας.

Bet Dna

Έχοντας μείνει οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ πάει με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο που τα δύο τελευταία χρόνια έκανε διπλό στην συγκεκριμένη έδρα. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη με τον Μπούσκετς να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας. Στην Γρανάδα απολύθηκε ο Σαντοβάλ, στη θέση του ο Γκονθάλεθ.

Τα στάνταρ

1889 ΛΕΣΤΕΡ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1  (1,42)
2117 ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1  (1,75)
2303 ΑΕΛ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧ. 1 (1,60)

Η Λέστερ συνεχίζει απτόητη την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, από την Αρσεναλ ηττήθηκε, δεχόμενη τέρμα στις καθυστερήσεις, αλλά παραμένει στην κορυφή. Η αδύναμη Νόργουιτς (0-1-5 στα 6 τελευταία) δεν μπορεί να «απειλήσει». Νίκη μετά από 6 αγωνιστικές ψάχνει ο ΠΑΟΚ, που έβγαλε αντίδραση με τον Παναθηναϊκό. Αποδυναμώνεται επιθετικά ο Αστέρας με την πώληση του Γιάννου. Στην Κύπρο, ο μόνος στόχος που έχει απομείνει στην ΑΕΛ (2 σερί νίκες) είναι η είσοδος στα πλέι οφ, αδύναμος εκτός (2-2-8) και με απουσίες ο Εθνικός Αχνας.

Τα καλοπληρωμένα

956 ΓΟΥΛΒΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ 2 (2,10)
2109 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ 2 (2,05)
2130 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΑΝΖΕ 1 (1,95)

Η Ντέρμπι προέρχεται από 2 σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ, που την διατηρούν σε θέση ισχύος για την είσοδο στα πλέι οφ. «Γκρίνια» και αποδοκιμασίες στην Γουλβς, που «μετρά» 3 σερί ήττες και απέχει από το «τρίποντο» εδώ και 7 αγωνιστικές. «Νοσοκομείο» θυμίζει η Τράμπζονσπορ, θα λείψουν 10 παίχτες στην αναμέτρηση με την Οσμανλίσπορ, που έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί. «Τελικός» παραμονής για την Γκινγκάμπ στην Γαλλία, δεν πείθει η Ανζέ (4 διαδοχικές ήττες).

Φουλ του Χ

1998 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ X (3,00)
2111 ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ X (3,10)
2132 ΡΕΜΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ X (2,90)

Δύσκολη αποστολή για την Τσέλσι, που δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον, η οποία «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγωνιστικών (5-1-0). Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. «Μοιρασιά» βλέπουμε και στο «εξάποντο» παραμονής στην Πριμέρα, μεταξύ της Σπόρτινγκ Χιχόν και της Εσπανιόλ. Θα κυριαρχήσει το άγχος, δεν «χαλάει» ο βαθμός. Ισορροπημένη και η αναμέτρηση της Ρεμς με την Μπορντό στην Γαλλία, οι δύο ομάδες «μετρούν» 4 ισοπαλίες στα 7 τελευταία μεταξύ τους (ανεξαρτήτως έδρας).

Eπιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.